de Sede stoelen

De kwalitatieve en zeer comfortabele stoelen van de Sede hebben een tijdloos design. De stoelen van de Sede verrijken de woon- of eetkamer met klasse, stijl eén comfort. Bij de productie van de kwaliteitsmeubels ligt de nadruk op traditioneel handwerk en innovatief design. Het Zwitserse de Sede levert stoelen die zeer hoogwaardig worden gemonteerd en gestoffeerd. Gedurende het gehele ontwerp en productieproces wordt de kwaliteit nauwlettend gemonitord.

8 producten

Van hoog naar laag sorteren

8 producten

Van hoog naar laag sorteren

The culture of excellence

De Sede streeft naar een culture of excellence en laat geen ruimte voor middelmatigheid. De stoelen van de Sede die u bij Berden voldoen dan ook aan de hoogste eisen wat betreft productie en materiaalgebruik. De Sede streeft continue naar excellentie in vakmanschap en innovatie. De meeste stoelen zijn dan ook bekleed met hoogwaardig leer. de Sede ziet erop toe dat de stieren de beste verzorging krijgen, en de Sede weet precies waar hun leer vandaan komt. Hierdoor is de kwaliteit van het leer ongeëvenaard. Zo kunt u zo lang mogelijk van uw de Sede stoel genieten.

De Sede hecht veel waarde aan comfort en veiligheid, wat zich vertaalt in design dat is gebaseerd op het menselijk lichaam en stoelen die zich optimaal vormen naar uw lichaam en bewegingen. Zoals bijvoorbeeld bij de DS-414 stoel, die actief meebeweegt met uw bewegingen. Of de DS-2100 stoel, waarvan de vormgeving is gebaseerd op het menselijk skelet. De latten zijn afzonderlijk gemonteerd op het frame, waardoor ze meebewegen met uw lichaam en zich aanpassen aan jouw houding.

De stoelen van de Sede

In het design van de Sede zie je strakke vormen, een elegante afwerking en oog voor detail. De designers hebben een sterk gevoel voor kleur en stijl, zonder af te doen aan comfort. Je kunt de stoelen van de Sede in onze collectie gebruiken als eetkamer- of bureaustoel. Met de verschillende afstelmogelijkheden kun je de stoel aanpassen naar jouw smaak en behoeften. Zo kun je bij veel stoelen kiezen of u wel of geen armsteunen wilt, een hoge of lagere rugleuning kiezen en desgewenst wieltjes toevoegen aan het onderstel. Ook kun je bij veel modellen uit verschillende kleuren leer of stof kiezen. Door het neutrale kleurenpalet en de keuzemogelijkheden om de stoel naar wens vorm te geven kunt u zonder twijfel een de Sede model vinden dat perfect aansluit bij jouw wensen en interieur.

^