De Toekomst

Meubelfabriek De Toekomst is dé specialist op het gebied van relaxfauteuils. Dit familiebedrijf is opgericht in 1955 en vanaf het begin tot op de dag van vandaag vinden alle ontwikkelingen plaats binnen het eigen bedrijf. Hierdoor kunnen zij toonaangevende kwaliteit garanderen en kun jij er zeker van zijn dat de producten voldoen aan jouw eisen. Comfort, functionaliteit en innovatie staan centraal. Met een groot scala aan mogelijkheden voor persoonlijke instellingen of aanpassingen bieden de fauteuils van meubelfabriek De Toekomst optimaal zitcomfort.

nieuwe website nieuwe website
De Toekomst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren

5 producten

Van hoog naar laag sorteren

Innovatieve relaxfauteuils van De Toekomst

Productontwikkeling en productontwerp spelen een belangrijke rol voor meubelfabriek De Toekomst. Vormgevers werken daarom nauw samen met de ontwikkelaars in de zoektocht naar de meest innovatieve en ergonomische oplossingen. Door de combinatie van geavanceerde technologie en ambachtelijk handwerk garandeert De Toekomst een hoog niveau van vakmanschap en productiviteit. Het resultaat is comfort met een eigentijdse uitstraling.

Comfort op maat bij De Toekomst

Door de grote diversiteit aan producten en de vele optionele mogelijkheden kun je bij De Toekomst nagenoeg je eigen relaxfauteuil samenstellen. Kies voor handmatige of elektrische verstelling, diverse onderstellen of een sta-op hulp. De fauteuils hebben een bijzonder stijlvol en tegelijk tijdloos design dat nog jarenlang mee kan.

Ook de De Toekomst Thyra relaxfauteuil en De Toekomst Next fauteuil zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen met uiteenlopende opties. Zo heb je keuze uit verschillende zithoogtes en functionaliteiten, maar ook materiaal en kleur zijn aan te passen. Bij De Toekomst vind je beslist de meest geschikte fauteuil die niet alleen helemaal is aangepast aan jouw lichaam, de stijlvol ontworpen meubelen passen ook nog eens perfect binnen je interieur. Met een relaxfauteuil van De Toekomst ben je verzekerd van superieur zitcomfort om heerlijk mee tot rust te komen.

^