Jensen

Jensen heeft een uiterst hoog comfort en heeft een uiterst goede kwaliteit. Jensen boxsprings worden in Noorwegen geproduceerd.

nieuwe website nieuwe website
Jensen

5 producten

Van hoog naar laag sorteren

5 producten

Van hoog naar laag sorteren

De historie van Jensen bedden

Het is interessant om te zien hoe het matras zich de afgelopen decennia heeft ontwikkeld. Er zijn veel technische vernieuwingen op de markt gekomen en vaak was Jensen daarvan de uitvinder. Maar ook in vormgeving is Jensen toonaangevend. Wij hebben bewezen dat een boxspring ook een streling voor het oog kan zijn.

Matrassen van Jensen

Dankzij royale garanties kunt u rustig slapen op uw matras van Jensen, want u kunt er zeker van zijn dat het nog jaren meegaat. Het is al meer dan een halve eeuw geleden dat het eerste matras van Jensen het licht zag. Dat gebeurde, om precies te zijn, op 14 februari 1947 in Noorwegen, toen Jensen werd opgericht. De eerste matrassen die geleverd werden, waren gevuld met paardenhaar en katoen watten. Sindsdien is er natuurlijk veel veranderd maar één belangrijk aspect is gebleven, namelijk de vol overgave beleden filosofie dat je moet kunnen zien en voelen dat het een echt Jensen-bed is.

Jensen is tegenwoordig een van de grootste matrassen-producenten van Scandinavië. In Svelvik, aan de Oslofjord, worden jaarlijks meer dan 300.000 boxsprings geproduceerd en veel werknemers hebben het vak geleerd van hun ouders. Zij hebben hart voor de zaak, zijn trots op hun product en hebben een deskundigheid die geen machine ter wereld kan vervangen. Dat is natuurlijk ook een reden waarom de naam Jensen een begrip is geworden, ook buiten Scandinavië.

^