Knoll banken | modern zitcomfort

Het in 1938 opgerichte Amerikaanse merk Knoll gebruikt modern design om mensen te verbinden met hun werk, hun leven en hun wereld. Het bedrijf wordt internationaal erkend voor het creëren van werkplek- en woonmeubilair dat inspireert, evolueert en standhoudt. De toewijding aan zowel modern als ook duurzaam design heeft geleid tot een uniek portfolio van doordachte producten die reageren op en zich aanpassen aan veranderende werkplek- en woonbehoeften.

4 producten

Van hoog naar laag sorteren

4 producten

Van hoog naar laag sorteren

Moderne Knoll banken

De juiste bank is alles waar het in de woonkamer om draait. Je zoekt een plek om te ontspannen en heerlijk languit een film te kijken. Maar een fijne bank biedt ook de juiste ondersteuning wanneer je graag rechtop zit, bijvoorbeeld met vrienden en een kop thee. Bij Knoll vind je comfortabele banken die aan al je wensen voldoen. Met een stijlvol modern design en keuze uit verschillende textiel- en leersoorten is er altijd een Knoll bank die bij jou past.

Knoll banken geïnspireerd op Bauhaus

Al bijna 80 jaar is Knoll trouw gebleven aan de Bauhaus-ontwerpfilosofie dat moderne meubels een aanvulling moeten zijn op de architecturale ruimte en er niet mee moeten concurreren. Dit uitgangspunt zie je duidelijk terug in de strak ontworpen Knoll banken. Zoals de ingetogen Knoll Pfister bank die beschikbaar is als 2- en 3-zitsbank. Met keuze uit stoffen of lederen bekleding is deze bank een echte aanvulling op jouw woonkamer.

Of het prachtige Knoll Avio Sofa System dat geheel zelf is samen te stellen. Deze elegante en informele bank is zeer veelzijdig dankzij het modulaire systeem en de ruime keuze uit verschillende soorten bekleding. Maar ook de mooie strakke Knoll Florence Knoll bank is een ware lust voor het oog. Deze comfortabele bank heeft een nette uitstraling waardoor hij helemaal tot zijn recht komt in vrijwel elk interieur. Eveneens met een uitgebreide keuze uit stoffen en lederen bekleding.

^