Kristalia tafels | muzikaal design

Voor het in 1994 opgerichte Italiaanse merk Kristalia zijn design en jazz nauw met elkaar verbonden. De overeenkomst dit hem in het ritme en het spannende spel van zoeken naar betekenis. Design is een betekenis waaraan een ritme is gegeven. Een tafel is een tafel, maar een designtafel speelt een andere muziek, aldus Kristalia. Daarom begint bij hen een verhaal altijd met jazznoten. De betekenis is innovatie, functionaliteit, vakmanschap, Made in Italy, duurzaamheid, transparantie. Hoor jij de jazz? De meubels van Kristalia nodigen niet uit om plaats te nemen, maar om te blijven bewegen op het ritme van design.

Bekijk de strakke Kristalia Constellation salontafel, Kristalia Oops I Did It Again tafel en Kristalia Sushi tafel op onze website of kom gezellig langs in een van onze showrooms. Heb je vragen over dit merk of kun je een artikel niet terugvinden op deze pagina? Neem dan gerust contact met ons op.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Duurzame Kristalia tafels

Kristalia is van mening dat kwaliteit en duurzaamheid twee manieren zijn om over de toekomst te praten die elkaar aanvullen. Daarom doen zij er aan de ene kant alles aan om de levensduur van hun producten te verlengen en aan de andere kant de milieu-impact van al hun activiteiten te verminderen. De meubels worden uitgebreid getest zodat zij gegarandeerd bestand zijn tegen alledaags, maar ook extreem gebruik. Zodoende weet je zeker dat je nieuwe Kristalia tafel tegen een stootje kan en jarenlang mee zal gaan.

Kristalia tafels worden bij voorkeur gemaakt van materialen die meerdere keren gerecycled kunnen worden, zoals glas, staal, polypropyleen en aluminium. Bij het selecteren van deze materialen volgt Kristalia strikte normen en is het voor hen van groot belang dat deze afkomstig zijn van Italiaanse bedrijven die hun criteria van kwaliteit en ecologie respecteren. Verder heeft Kristalia een groot deel van het productieproces terug in eigen huis gehaald waardoor ze nog beter in staat zijn om hun impact op het milieu te verminderen.

Stijlvolle Kristalia tafels

Behalve kwalitatief hoogwaardig en duurzaam zijn de tafels van Kristalia uiteraard ook mooi om te zien en om in huis te hebben. Bij Berden hebben we een groot aanbod aan stijlvolle Kristalia tafels. Zoals de bijzondere Kristalia Holo tafel met een groot tafelblad en een opvallend onderstel. Of de veelzijdige en functionele Kristalia CU bijzettafel. Maar ook de stoere en toch verfijnde Kristalia Boiacca Wood tafel is een echte aanwinst voor je interieur.

^