Leolux eetkamertafels | modern tafelen

Aangenaam zitten is meer dan alleen het beste comfort. De Leolux specialisten werken elke dag hard aan een duurzame design collectie waarmee je jouw interieur naar eigen wens en comfortniveau kunt samenstellen. Leolux is een bedrijf uit het Limburgse Venlo, net als Berden, en bestaat al sinds 1934. Voor Leolux geldt: wonen is kunst, namelijk: kunst van alledag. Onderstaande Leolux eetkamertafels zijn hier een uitstekend voorbeeld van.

Bekijk de prachtige Leolux Kalia eetkamertafel, Leolux Bondi tafel en Leolux Lys bartafel op onze website of kom gezellig langs in een van onze showrooms. Heb je vragen over dit merk of kun je een artikel niet terugvinden op deze pagina? Neem dan gerust contact met ons op.

4 producten

Van hoog naar laag sorteren

4 producten

Van hoog naar laag sorteren

Leolux eetkamertafels nodigen uit

Met een eetkamertafel van Leolux heb je altijd een uitnodiging klaar. Dit stralende middelpunt van je keuken of eetkamer nodigt vrienden en familie uit om plaats te nemen voor een heerlijk diner of een avondvullend gezelschapsspel. Wat je ook op tafel wil zetten, op de Leolux eetkamertafels is altijd genoeg plaats. Overdag lenen de tafels zich ook uitzonderlijk goed voor een rustige kop koffie of om er aan thuis te werken. Het prachtige hout en de keurig afgewerkte details zorgen voor inspiratie en genot.

Moderne Leolux eetkamertafels

Iedere Leolux eetkamertafel heeft haar eigen unieke moderne design. Wil je rond, ovaal of rechthoekig? Met Leolux kan het allemaal. Zoals de Leolux Columna eettafel. Een voet en een tafelblad die worden verbonden door een rechte kolom. Zo puur is Columna. De enige frivoliteit die Hugo de Ruiter zich veroorloofde, is de manier waarop de kolom aansluit op de voet: als een marmeren kolom uit de oudheid.

Met de Leolux Bondi tafel zocht Leolux naar een nieuwe vorm, een tafel die kleur geeft aan het interieur. Daarin slaagt Bondi met vlag en wimpel. De afwijkende organische bladvorm is daarbij het eerste dat opvalt. Met ruimte voor tenminste vijf personen.

Of de iets ingetogenere Leolux Kalia eetkamertafel. Hoewel dit de basistafel is in de Leolux collectie, betekent dit niet dat er minder aandacht is besteed aan de vormgeving. Het tafelblad lijkt verzonken tussen de poten en verloopt elegant van dun naar dik en weer naar dun. Bovendien is de kleur van het onderstel aan te passen aan de kleuren van je interieur.

^