Molteni&C

Molteni&C is een bekend Italiaans designmerk van meubelen met een echte eigen stijl. De collectie bestaat uit elegant gelijnde kasten, ingetogen tafels en aantrekkelijke bedden. Ook heeft Molteni comfortabele zitmeubelen en innovatieve opbergsystemen. Een bekend systeem is zeker de Molteni 505 wandkast. De afgelopen jaren heeft deze wandkast veel upgrades gehad en nu is de wandkast geheel naar uw wens samen te stellen.

Molteni & C

12 producten

Van hoog naar laag sorteren

12 producten

Van hoog naar laag sorteren

Molteni Chelsea stoel bij Berden

De Molteni Chelsea stoel vat de essentie van de hedendaags design en de traditie van design samen. De Chelsea stoel kun je geheel naar eigen stijl samenstellen. Zo heb je de keuze uit de stoel met of zonder armleuning, ook de rughoogte kun je kiezen uit laag of hoog. Passend bij jouw interieur heb je de keuze uit stof en leer in verschillende kleuren. Het is een geschikte stoel voor iedere eethoek, door het simpele design pas Chelsea bij verschillende eetkamertafels.

Wil je jouw zithoek matchen met jouw eethoek, dan kun je kiezen voor de Molteni Chelsea fauteuil. Bij Berden kun je komen proefzitten bij een van onze woonwinkels, of bestel makkelijk de Chelsea product online.

Prachtige designmeubelen

Molteni is een van de meest vooraanstaande bedrijven in de Italiaanse meubelsector. Het werd opgericht in 1934 door Angelo en Giuseppina en het heeft een lange traditie op het gebied van designmeubelen. Molteni is ook internationaal zeer actief.

Voor het maken van designmeubelen focust Molteni op creativiteit en innovatie. Creativiteit wordt gegarandeerd door het team van ontwerpers dat constant de grenzen van modern design aftasten.

De designmeubelen van Molteni hebben een typische, strakke stijl. Een mooi voorbeeld hiervan is de Molteni Reversi '14 bank. Een van de meest flexibele banken uit de collectie!

Kwaliteit en duurzaamheid komen samen. Molteni creëert oplossingen voor een heleboel omgevingen en de ontwerpen veranderen voortdurend. Daarnaast hecht het bedrijf veel belang aan het gebruik van de juiste materialen. Er wordt dan ook veel onderzoek uitgevoerd om de kwaliteit en duurzaamheid van de designmeubelen te behouden.

^