Montis tafels

Bij Berden kun je terecht voor meerdere mooie tafel van Montis. Deze prachtige tafel springt er echt uit, namelijk de Doble tafel. De Doble tafel heeft een puur design en het houten tafelblad wordt gedragen door een paar lichtvoetig massief houten pootstel in een parallel stap. De tafel heeft meerdere maatvoeringen en door de vele mogelijkheden in houtsoort past deze tafel van Montis in meerdere interieurs.

Je kunt de tafel dan ook zelf naar wens samenstellen. De poten lopen schuin naar beneden en ze zijn subtiel en elegant. Hierdoor is de Montis Doble eetkamertafel niet alleen een degelijke houten tafel, maar ook een echte typische Montis tafel. Dit komt vooral door de details die de tafel heeft. Een prachtig exemplaar uit de collectie van Montis!

Montis heeft meerdere tafels in de collectie die je goed zou kunnen gebruiken als een vergadertafel of juist als een bureau. Alle tafels zijn van hoge kwaliteit en daarom worden de tafels regelmatig in verschillende zakelijke projecten toegepast. De tafels zijn ook tijdloos en duurzaam. Verder passen ze bijna wel in elk interieur, ook omdat je de tafels zelf kunt samenstellen door de verschillende houtsoorten.

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

Bijzettafels van Montis

Op zoek naar een mooie bijzettafel? Dan ben je bij Berden ook aan het juiste adres. Neem even een kijkje naar deze praktische, maar mooie Tor bijzettafel. Deze bijzettafel staat leuk in meerdere ruimtes, van de woonkamer tot aan de hal. Of ga voor deze leuke salontafel, die in ieder interieur goed past.

Bij Berden hebben we meerdere meubelen van Montis in het assortiment verkrijgbaar. Zo hebben we prachtige bankstellen, barkrukken en fauteuils. Sinds 1975 is Montis al actief en ze zijn gevestigd in Dongen. Ze leveren top design meubelen over de hele wereld: ‘Dutch Design’ in optima forma. De meubelen worden ontworpen door meerdere designer, zoals Gijs Papavoine, Gerard van den Berg, Niels Bendtsen en Bertjan Pot.

^