OFYR | De kunst van buiten koken

OFYR maakt innovatieve producten waarmee buiten gekookt kan worden. De unieke ontwerpen veranderen jouw buitenruimte in een plek waar je kunt genieten van heerlijke maaltijden met je familie en vrienden. Het koken aan een OFYR BBQ is echt een avontuur.
nieuwe website nieuwe website
Ofyr
Geen producten gevonden voor deze selectie.

De geschiedenis van OFYR

Op een koude dag in 2015 bedacht Hans Goossens hoe mooi het zou zijn om samen met zijn vrienden heerlijk eten te bereiden en zo samen mooie herinneringen op te bouwen. Zo kwam Hans met het eerste kooktoestel, waar mensen rondom heen konden staan om samen te koken. Volgens Hans brengt het OFYR concept een wijde cirkel van warmte die mensen bij elkaar brengt. Het concept werd toen voor het eerst in Nederland geïntroduceerd en is tegenwoordig in meer dan 80 landen verkrijgbaar.

De bijzondere ontwerpen van OFYR

Wanneer je op zoek bent naar een houtgestookte barbecue, bieden de OFYR buitenkeukens jou een unieke ervaring. Dankzij zijn strakke, moderne ontwerp is het een prachtige toevoeging aan jouw tuin. Met de OFYR heb je meer dan alleen een barbecue. Je hebt een buitenkeuken waar je heerlijke maaltijden kunt bereiden voor jouw gasten.

OFYR Classic BBQ

Een van de meest bekende modellen uit de collectie is de Classic BBQ. De barbecue bestaat uit een kegelvormige vuurschaal met een rand. De rand van de OFYR vuurschaal functioneert als een bakplaat. Deze grill techniek wordt ook wel á la plancha genoemd. Deze bijzondere manier van koken brengt ook een hoop gezelligheid met zich mee.Ga gezellig met jouw gasten rondom de Classic BBQ staan. Zo kan iedereen hun eigen eten in de gaten houden en kunnen jullie gezellig samen bijpraten!

OFYR bij Berden

Berden Wonen is officieel dealer van OFYR. Bekijk de collectie OFYR Barbecues online en bestel gemakkelijk online. Het is ook mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen van jouw favoriet. Ben je er nog niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag met het maken van een keuze.
^