Pilat&Pilat tafels

Pilat&Pilat is een Fries merk en een echt familiebedrijf. Zo krijgt bijvoorbeeld elk meubelstuk de naam van een familielid! Het Friese design is stoer met een warme en rijke uitstraling. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel. De meubels worden alleen van het allerbeste hout gemaakt en vervaardigd volgens traditionele houtbewerking methodes.

De tafels van Pilat&Pilat zijn stuk voor stuk echte eyecatchers en meubelstukken waar je lang van kunt blijven genieten. Laat je inspireren door deze ruime keuze aan salon- en eettafels.

Producten 1-20 van 22

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 22

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Fries design

De Pilat&Pilat tafels hebben een robuuste uitstraling. zoals bijvoorbeeld de Klaas salontafel, de strakke lijnen en het bijzondere onderstel geven de tafel een unieke uitstraling.

Als je van design met een knipoog houdt is de Jelle tafel een mooie toevoeging aan je interieur of kantoor. Het ovalen en houten tafelblad vormt een speels contrast met de vierkante en metalen poten.

Voor de liefhebber van minimalistisch design is de Tiemen tafel een mooie optie. Door het slanke frame heeft deze tafel een elegante en minimalistische uitstraling.

Duurzaamheid

De prachtige structuur die het hout van nature heeft wordt niet verborgen, maar is juist één van de kenmerkende eigenschappen van Pilat&Pilat meubels. Alle meubels zijn tijdloos en worden gemaakt volgens de traditie van houtbewerking. De rijke structuur en verscheidenheid aan kleuren die hout van nature heeft geven de meubels een warme uitstraling. De houtsoorten en afwerkingen waaruit je kan kiezen zijn eindeloos. Daarnaast zijn alle tafels in meerdere afmetingen beschikbaar.

Dus of je nou met een grote groep vrienden of familie wilt tafelen of juist minder ruimte ter beschikking hebt, er is een Pilat&Pilat tafel die bij jouw smaak en interieur past! Door de verschillende keuzemogelijkheden kun je de Pilat&Pilat tafel naar eigen wens vorm laten geven.

^