Poltrona Frau

Poltrona Frau is een Italiaans merk dat is opgericht in Turijn in 1912. Poltrona betekent Zetel en Frau betekent Vrouw. Sinds het merk is opgericht is het heel erg gegroeid en inmiddels is het merk bekend over de hele wereld. Poltrona Frau staat bekend om hun innovatieve meubels waarbij het handwerk bewaard is gebleven. Een groot aantal meubels uit de collectie van dit merk zijn producten die door de jaren heen zijn uitgegroeid tot tijdloze iconen.

nieuwe website nieuwe website
Poltrona Frau

10 producten

Van hoog naar laag sorteren

10 producten

Van hoog naar laag sorteren

Het beste Europese leder

Poltrona Frau gebruikt enkel het beste Europese Leder en heeft samenwerkingen met ’s werelds beste ontwerpers zoals Jean-Marie Massaud, Frenzo Frau, Roberto Lazzeroni en Roberto Palomba. De leersoorten die gebruikt worden zijn van zo een dusdanige klasse dat zelfs automerken, en niet de minste, het leer gebruiken voor auto interieurs.

Populaire meubels van Poltrona Frau

Een merk wordt natuurlijk geen sterk merk zonder een aantal iconische modellen die populair zijn. Zoals deze Ginger stoel, de ideale stoel voor in de eethoek, op kantoor of aan de vergadertafel. Een ander mooi product van Poltrona Frau is de Let It Be bank. Een prachtige, grote bank dat in vele interieurs past door de lichte kleur.

^