Rolf Benz

Rolf Benz kent een uitgebreid assortiment banken, fauteuils, stoelen, eettafels, salontafels, verlichting, tapijten en woonaccessoires. Rolf Benz timmert sinds 1964 aan de weg en is een merk dat zich kent door zijn stijlvolle wooncultuur, eersteklas zitcomfort, design, innovatieve functionaliteit en hoge kwaliteit “Made in Germany”. Gestart met zitmeubelen en door de jaren heen is het assortiment uitgebreid met onder andere tafels en verlichting. 

Rolf Benz sfeer

Producten 1-20 van 36

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 36

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Rolf Benz banken

De bankstellen van Rolf Benz zijn leverbaar in leder en in stof. Bij veel banken heb je de keuze in verschillende zithoogte en zitdieptes. Ook de opstelling is in veel gevallen zelf te bepalen. Zo kun je jouw eigen unieke bank samenstellen waarop jij je helemaal thuis voelt. De Rolf Benz Nuvola kent een grenzeloze vrijheid dat gecombineerd wordt met een ongedwongen nonchalance. Dit biedt jou de vrijheid om met de verschillende elementen jouw ideeën werkelijkheid te maken voor een optimale zithoek. Dit bankstel leent zich ook uitzonderlijk goed om te combineren met de Rolf Benz 987 sidetable.

Geschiedenis Rolf Benz

Het merk is opgericht door Rolf Benz met de gedachte om zitmeubelen opnieuw uit te vinden. Met het eerste bank en fauteuil programma slaagt Rolf Benz erin om zijn eerste grote slag te slaan. Het innoverende aan dit programma was dat de elementen flexibel waren en konden tot een individueel woonlandschap worden gecombineerd. Fauteuils konden worden toegevoegd, in een hoek worden geplaatst, als zelfstandige fauteuil worden gepositioneerd of met een salontafel als tussenelement worden gekoppeld. De opstellingen waren oneindig. Deze combinerende opties zien we nu nog steeds terug in modellen van Rolf Benz. Doordat Rolf Benz aan zijn eigen uitspraak trouw blijft; “wonen op z’n mooist”, blijft het bedrijf in de jaren alleen maar groeien. Passend bij de tijdsgeest en de trends heeft Rolf Benz zijn voetsporen verdient als design merk.

Vanaf 1964 worden de producten van Rolf Benz ontworpen en geproduceerd in het Zwarte Woud in Duitsland. Door deze vasthoudendheid kan het merk nu worden onderstreept het certificaat “Made in Germany”. Dit keurmerk wordt enkel toegekend aan producenten van meubels en gebruiksgoederen, die geheel in Duitsland worden geproduceerd.

Rolf Benz en Berden

Wij zijn dealer van Rolf Benz, online vind je veel meubelen uit het Rolf Benz assortiment. Natuurlijk kun je ook in onze woonwinkels het assortiment van Rolf Benz komen bekijken. Neem contact met ons op, wij laten je graag weten in welke woonwinkel jij jouw favoriete Rolf Benz product vindt.
Je kunt gemakkelijk online een vrijblijvende offerte aanvragen. Weet jij al precies welk Rolf Benz meubel het beste past in jouw interieur? Bestel gemakkelijk online. Vind je jouw product niet online, vraag het ons, veelal kunnen wij het product toch bestellen voor jou.

^