Tempur

Tempur staat vooral bekend om zijn matrassen en kussens. Hiernaast maakt Tempur ook bedden, boxsprings en accessoires zoals top matrassen en beddengoed. Alles wat Tempur produceert is van dezelfde hoge kwaliteit als die we gewend zijn van de fameuze kussens en matrassen.

Tempur

11 producten

Van hoog naar laag sorteren

11 producten

Van hoog naar laag sorteren

Gecertificeerd voor de Space Foundation

Het Tempur materiaal is in 1970 ontwikkeld door de National Aeronautics and Space Administration (NASA) om astronauten tijdens hun lancering te ondersteunen. Tempur zorgde ervoor dat je van deze comfortabele ondersteuning ook thuis, in je eigen slaapkamer, kon genieten. Nog steeds zijn de matrassen en hoofdkussens gemaakt van het unieke Tempur. Het materiaal verdeelt de druk en het gewicht gelijkmatig. Hierdoor voel je je gewichtloos, net als in de ruimte.

De Tempur matrassen zijn dan ook de enige matrassen die erkend worden door de NASA en gecertificeerd zijn door de Space Foundation.

Kwaliteit staat centraal voor Tempur

Tempur zorgt er altijd voor dat ze het beste van het beste leveren. Dit begint natuurlijk bij het temperatuurgevoelige materiaal dat de NASA heeft ontwikkeld om de bemanning tijdens ruimtereizen te ontzien in de druk die hun lichamen ondervonden. Dit materiaal was het antwoord op het ontwikkelen van drukverlagende matrassen en hoofdkussens. Door een Tempur matras voel je je en slaap je gewichtloos.

Kwaliteit staat centraal en het kost dan ook zestig uur om een Tempur matras te maken. Elk matras wordt tijdens die zestig uur onderworpen aan een uitgebreide kwaliteitscontrole, zodat je bent verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig product in de slaapkamer. Hetzelfde geldt voor de andere producten van Tempur: de hoofdkussens, bedden, boxsprings, bedbodems en nog vele andere accessoires.

Maar wat is Tempur nu precies?

Het is niet alleen het drukverlagende Tempur materiaal dat gebaseerd is op NASA-technologie. Maar het is ook dertig jaar ervaring in slaap en innovatie. Tempur was dan ook al snel succesvol in de gezondheidszorg. Nu is het ook het meest gewaardeerde merk in de slaapkamer in verschillende landen over de hele wereld.

Ieder jaar ontvangt Tempur prijzen voor zijn innovaties en sublieme slaapcomfort. Het is ook bijzonder dat ze de exclusieve kennis van NASA nu ook toepassen voor een veel bredere doelgroep. Iedereen kan dan ook profiteren van deze technologie.

Je kunt Tempur pas echt ervaren als je op een Tempur matras of hoofdkussen gaat liggen. Probeer het maar eens. De kans is erg klein dat je weer wilt opstaan als je dit doet. De kans is wel erg groot dat je even wegdroomt.

De matrassen zijn zacht, druk verlagend en ondersteunend tegelijkertijd. Ze zorgen voor herstel, comfort en rust. Blijf dus lekker langer liggen en laat je lichaam omringen met het luxe gevoel dat Tempur ons te bieden heeft.

^