Vitra Home Stories for Winter

Deze winter neemt Vitra je mee naar Londen om een kijkje te nemen achter de deuren van drie huizen. Alle drie de woningen weerspiegelen de persoonlijkheid van hun bewoners, net als de producten van Vitra.

We nodigen je uit om deze Home Stories te verkennen en de seizoensaanbiedingen en limited editions te ontdekken die online verkrijgbaar zijn bij Berden.

Vitra Homestories for Winter
Lounge Chair & Ottoman Special Edition

Lounge Chair & Ottoman Special Edition 2023

Vitra brengt de Lounge Chair met een Phlox-stof-bekleding in de kleur donkergroen uit als een speciale editie voor het winterseizoen 2023/24.

Shop nu
Eames Special Collection

Eames Special Collection 2023

Met de Eames Special Collection 2023 produceert Vitra – in nauwe samenwerking met het Eames Office – nu nieuwe versies van een reeks iconische stukken van Charles en Ray Eames.

Ontdek de collectie
Home Stories winter

Inspiratie voor thuis

We nemen je graag mee op reis door de verhalen van Vitra-klanten. Deze winter gaan we naar Londen en nemen een kijkje achter de deuren van drie bijzondere huizen. Elk van deze huizen is ingericht met Vitra meubels.

Lees meer
Vitra cadeaus

Vind het perfecte cadeau

Ontdek de collectie woonaccessoires van Vitra en vind het perfecte cadeau voor de feestdagen! Wat dacht je van de populaire Vitra Toolbox of House Bird?

Shop nu
^