Vitra Stoelen | kunst zittend in jouw museum

Van de Zwitserse bodem kan men alleen hoge kwaliteit verwachten. Vitra is daarop geen uitzondering. Het meubelmerk levert oplossingen die naadloos aansluiten bij het omringende meubilair en hun functie goed uitvoeren.

Vitra heeft sinds de oprichting een exclusieve selectie van hun stoelen samengebracht in een museum. In de verste zuidwestelijke hoek van Duitsland staat het museum aan de toepasselijk genaamde Charles Eames Strasse. Berden levert jou de mogelijkheid om een gedeelte van dit museum in huis te hebben. Authentiek en origineel, oogstrelend en persoonlijk.

Is een kunststuk niet direct beschikbaar of nog niet aanwezig op de site? Of heb je enige vragen? Neem dan gerust contact met ons op zodat wij jou van dienst kunnen zijn.

Producten 1-20 van 78

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 78

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Apart en onafhankelijk comfortabel

Het is bij Vitra niet beperkt gebleven tot de Eames serie. Binnen de stoelen collectie zijn er meer dan genoeg aandachttrekkers aanwezig met een prachtig design. De functionaliteit werd daarbij niet vergeten.

Zit je er kort of lang op, de stoel blijft comfortabel. Dat komt zeker naar voren bij de Vitra Wiggle Side Chair. Gemaakt van golfkarton verhult het subtiel de duurzame en sterke samenstelling die het blijft behouden, ook na lang gebruik. Ook de Vitra Panton Chair is een Houdini met deze verhullende elementen. Geheel gemaakt van kunststof en doorontwikkeld totdat de duurzaamheid en functionaliteit combinatie werd geperfectioneerd. Deze klassieker is een echte collectors item.

De nummer 1 zakelijke zit-partner

De Vitra Aluminium Chair is vertrouwd door het zakenleven als onbetwiste nummer 1 keuze voor het geven van de nodige steun achter je bureau. Dat betekent niet dat ze allemaal identiek zijn in de werkruimte. Het model levert een basis waarop veel aanpassingen mogelijk zijn.

Voor de vergaderruimte of aan de koffietafel zijn bijvoorbeeld de EA modellen uitstekend. De bekleding is elastisch en comfortabel en kan worden aangepast in verschillende kleuren. Als ultieme factor is de Vitra Lobby Chair de aangewezen stoel. Extra comfort hierin voor het lange zitten en in executive-stijl is er Soft Pad serie.

In de verlengde versie is de rugleuning langer en kan een additionele hoofdsteun bij worden besteld. Ook is er op de optie voor wieltjes en een bijpassende voetensteun voor de extra relax factor tijdens een lang zoom gesprek.
Wanneer het rusten juist de hoofdfactor is komt de Vitra Soft Pad Chaise als steunende metgezel.

Al deze opties zijn beschikbaar met aanpassingen door een ruime keuze uit kleuren en materialen.

^