Norma

  Met meer dan 125 jaar ervaring is Norma is de oudste matrassen- en beddenmakers van Nederland. Met uitvindingen als de luxe schuimrubber (latex) matras de Combispring® zette het bedrijf zich voorgoed op de kaart. De Combispring-matras verenigt alle goede eigenschappen van andere matrastypen. Tot op de dag van vandaag zijn de Brezza, Solara en Aura de best verkochte matrassen van Norma.

  Bij Norma hebben de wensen van de consument altijd een rol gespeeld. De boxsprings 100, 200, 300 etc., de introductie van het revolutionaire Draagschuim® en de spraakmakende Scandinavisch topboxspring Norma zijn daar goede voorbeelden van. Bedden, boxsprings en matrassen maken is nog steeds voor een groot gedeelte handwerk, hetgeen ervaring en vakmanschap vereist. Ruim 120 medewerkers zijn dagelijks in de weer om producten te maken die voldoen aan de hoge Norma-kwaliteitsnorm.


  8 gevonden artikelen

  8 gevonden artikelen

  Onder constructie!

  We zijn druk bezig met het realiseren van onze nieuwe webshop, waardoor we nog niet de complete collectie van alle merken online hebben staan. Natuurlijk kunt u wel meer informatie of een geheel vrijblijvende offerte aanvragen over het merk of een model. Vul hiervoor onderstaand contactformulier in!

  Neem contact met ons op

  * Vereiste velden

  FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn Google+