Meer afbeeldingen

Occhio Mito Largo vloerlamp

Over Occhio Mito Largo vloerlamp

Deze sierlijke lamp is een échte eye-catcher: De Occhio Mito Largo vloerlamp!

  • Minimalistisch ontwerp
  • Touchless control
  • Verkrijgbaar in diverse kleuren

Lees meer

Leverbaar op bestelling

   

0,-

Vraag offerte aan voor

Productnaam Prijs
Occhio Mito Largo vloerlamp € 0De afgebeelde uitvoering kan afwijken van de vanaf prijs.

Onze voordelen?

Zeker van uw aankoop

CBW-erkende winkel

Bel ons op +31 77-358 06 68

Mogelijkheid tot 7 jaar service & garantie op uw zitmeubel


Occhio Mito Largo vloerlamp

De Occhio Mito Largo vloerlamp heeft een minimalistisch en sierlijk design! Deze vloerlamp komt in vrijwel iedere woonruimte tot zijn recht. De ringvormige lamp zweeft gewichtloos op het gebogen onderstel. Met éen aanraking verander je het licht van de vloerlamp en met behulp van de Air Module kun je het licht gemakkelijk verstellen. Een gezellige avond op de bank? Kies dan voor een warme kleurtemperatuur! Of liever een goed boek lezen? Kies dan voor een koele kleur.

Lichtverdeling, - sterkte en -kleur regel je via de Touchless Control. De Mitto Raggio vloerlamp is gemaakt van aluminium, staal en kunststof. De vloerlamp is verkrijgbaar in acht verschillende kleuren met keuze uit een wit of zwart onderstel.

De diameter van de lampenkop bedraagt 60 centimeter. Tijdens het installeren van de vloerlamp kun je kiezen op welke hoogte je de ring wilt laten hangen. Deze hoogte bepaalt ook de maximale hoogte van de boog: 160 tot 240 centimeter, 145 tot 225 centimeter en 130 tot 210 centimeter.Voor meer informatie over de Occhio Mito Raggio vloerlamp of andere varianten kun je contact opnemen met een van onze specialisten!

Eigenschappen

Artikelnaam Occhio Mito Largo vloerlamp
Artikelnummer 332818

FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn