Oer-Hollands design bij Berden

  Wij Nederlanders zijn oersterk in het maken van design. Iets om trots op te zijn. Tijdloze klassiekers en top designers uit ons eigen kikkerlandje verdienen een keurmerk, een speciale erkenning die Berden hen graag wil geven. Want Berden zit alweer 120 jaar in het vak en is trots op de eeuwenlange samenwerking met de mooiste Nederlandse merken.

  Pode Turia bank


   Oer Hollands keurmerk 

  Oer-Hollands. Het keurmerk van Berden voor design van eigen bodem. Met veel plezier vieren we hiermee onze nauwe samenwerking met Nederlandse merken als Artifort, Leolux, Auping, Avek, Label, Gelderland & nog veel meer. Mooie oer-Hollandse merken die trots zijn op hun Nederlandse roots. Wij zetten ze graag in het zonnetje.

   Hollands Trots

  De Gelderland 4800 bank is inmiddels uitgegroeid tot een echte Gelderland klassieker. Deze moderne klassieker, ontworpen door Henk Vos, maakt al sinds 1982 deel uit van de Gelderland collectie. Prachtig solitair of als hoekopstelling, met chaise longue of als fauteuil. Herkenbaar aan de elegante armen en bijzondere voet die verkrijgbaar is in diverse kleuren.  

  De ontwerpen van Henk Vos onderscheiden zich door hun eenvoudige, simpele vormen en strakke lijnen. ‘Liever leeg dan lelijk’ is dan ook het motto van deze designer, wiens ontwerpen niet alleen door hun tijdloze schoonheid, maar ook door het gebruik van kwalitatief hoogstaande materialen, een lange levensduur hebben.

  Een functioneel design staat de Leolux Caruzzo draaifauteuil op het lijf geschreven. Zijn hoge rug voor privacy en ambachtelijke stoffeerdetails zorgen ervoor dat de Caruzzo een genot is om naar te kijken. De opvallende siernaad aan de achterzijde van de kuip wordt handvervaardigd. Dat ziet er natuurlijk fantastisch uit in een contrasterende kleur.


   Onze Hollandse favorieten

  Nieuwsgierig geworden? Lees hier meer over onze Hollandse favorieten


   Welkom op ons Oer-Hollands Feestje

  Ook toe aan oer-Hollands wonen of slapen? Kom 26 maart t/m 27 april naar Berden en dompel je onder in Hollandse sferen.

  Je bent van harte welkom in AlphenHeerlen, Sittard en Venlo. Geniet van de oer-Hollandse sferen en zet de eerste stap op weg naar meer oer-Hollands in je huis.

  ► Klik hier voor de openingstijden van onze winkels.


  Neem contact met ons op

  * Vereiste velden

  FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn