Feestelijk openingsweekend Berden Venlo & Montèl

  Zaterdag 16 en zondag 17 oktober.

  Je bent van harte welkom tijdens het feestelijk openingsweekend van Berden Venlo & Montèl. Er is de afgelopen maanden hard gewerkt om ervoor te zorgen dat de winkel er weer op en top uitziet. Alles om jou te blijven verrassen en te inspireren met onze indrukwekkende collectie. 


  ► Montèl Venlo
  Montèl zit sinds kort inpandig bij Berden Venlo op de 1ste verdieping. Montèl heeft bankstellen en fauteuils in 1001 design mogelijkheden. Je kunt elk bankontwerp bij Montèl volledig afstemmen op jouw specifieke wensen. Hoog, laag, diep of gewoon lekker onderuit? Hoe je ook wilt zitten, Montèl heeft de bank die bij jou past.

  Van soort bekleding in één van de vele stof- of ledersoorten tot kleur, uitvoering of het soort pootjes.


  ► Print jouw favoriete designmeubel op een pannenkoek
  Tijdens het feestelijke openingsweekend is er van alles te beleven. Op zondag 17 oktober zal er van 12.00u tot 16.00u een pannenkoekenbakker van Printjepannnenkoek aanwezig zijn. Printjepannenkoek is een uniek foodconcept, dat gebruikt maakt van één van de eerste pannenkoekenprinters ter wereld. Een concept waarmee het mogelijk is om een eigen uiting in de vorm van een pannenkoek te printen. Hij print maarliefst 5 designmeubelen op de pannenkoek. Heel bijzonder om te zien en ook nog eens erg lekker!

  ► Ontvang een Green Egg pakket t.w.v. €1.000,- 
  Bij een aankoop van een nieuw meubel, ontvang je een tegoedbon van Versloot waar je €500,- of €1.000,- korting krijgt op een Green Egg! De big Green Egg is de meest geliefde kamado BBQ van de allerbeste keramiek. Een echte eyecatcher in jouw tuin. Vraag in de winkel naar de voorwaarden. 

  We gaan er samen een feestelijk weekend van maken met een lekker hapje en drankje. Je bent van harte welkom om onze vernieuwde winkel te komen bewonderen. 


  Neem contact met ons op

  * Vereiste velden

  FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn