Slaapprobleem? Berden heeft de oplossing!

  Een goede nachtrust is ontzettend belangrijk. Dat merkt u vooral wanneer u een tijdje slecht slaapt. U wordt moe, prikkelbaar en wat neerslachtig. Dit zorgt ervoor dat u zich ook slechter kunt concentreren. U merkt vooral op het werk of school dat de slaapproblemen u in de weg gaan zitten. Het is dus belangrijk om weer goed te slapen! Om daar voor te zorgen hebben we diverse producten uit ons assortiment uitgelicht om u weer aan een goede nachtrust te helpen. 

  We hebben de grootste slaapproblemen (mét bijbehorende oplossing) voor u op een rijtje gezet, namelijk snurken, koude voeten in bed, slapeloosheid en rugklachten gedurende de nacht.


  Slaapprobleem 1: Snurken

  In Nederland snurken miljoenen mensen. Sommigen af en toe, maar sommigen altijd. Het is een onschuldig probleem, maar wanneer uw partner degene is die snurkt, kan dit erg vervelend zijn. Uit onderzoek blijkt dan ook dat een snurkende partner slecht voor de gezondheid is. Snurken kan zorgen voor concentratiestoornissen, hoofdpijn en vermoeidheid. 

  Auping Slim slapen

  Oplossing: Auping Smart base bedbodem
  De nieuwe, slimme bedbodem van Auping, de Auping Smart base, heeft een speciale anti-snurkfunctie. Dankzij deze bedbodem hoeft u niet meer wakker te liggen door een snurkende partner! Op het moment dat iemand snurkt, gaat het hoofdeinde automatisch een stukje omhoog, waardoor de partner heerlijk kan doorslapen. De Auping Smart base bestaat uit een verstelbare Auping spiraalbodem en Auping Connect. Dit is een apparaatje dat onder de bedbodem bevestigd is en te bedienen is via een app op uw telefoon of tablet. De app meet het aantal decibel en wanneer die constateert dat er iemand snurkt, beweegt het ruggedeelte van de spiraalbodem even of komt het hoofdeinde van het bed iets omhoog. Hierdoor zal de snurker zich omdraaien of worden de luchtwegen iets geopend, waardoor het weer makkelijker is om te ademen. U kunt zelf instellen wat u het fijnste vindt. Auping Slim slapen 1

  In iedere bedbodem, bed of boxspring van Auping kan de Smart base worden geïntegreerd. 

  ► Auping bedbodems.
  Auping bedden
  Auping boxsprings


  Slaapprobleem 2: Koude voeten in bed

  Vooral in de herfst en winter hebben veel mensen last van koude voeten. Vooral vrouwen hebben hier last van. Koude voeten zorgen ervoor dat u niet goed kunt inslapen. Wanneer u in slaap valt, worden de handen en voeten warmer, terwijl de rest van uw lichaam juist kouder wordt. Wanneer uw voeten koud blijven, wordt dit proces belemmerd en blijft uw lichaam in de 'wakkere' stand.

  Oplossing: Avek voetverwarming
  Avek biedt in al hun matrassen en topmatrassen een geïntegreerde voetverwarming aan. Deze voetverwarming bedient u gemakkelijk met een bijgeleverde draadloze afstandsbediening, waarmee u zelf de gewenste temperatuur instelt. Binnen 5 minuten is uw matras al heerlijk warm! De verwarming schakelt zichzelf na 15 of 30 minuten uit. 

  Bekijk nu alle Avek matrassen

  Avek matrassen


  Slaapprobleem 3: Rugklachten

  Rugklachten of rugpijn veroorzaken slaapproblemen. Wanneer u pijn in uw rug heeft, kan slapen lastig worden en doorslapen bovendien bijna onmogelijk. Acute of chronische rugpijn kan op langere termijn ernstige slaapproblemen veroorzaken. Dit kan komen doordat u geen goed matras heeft. Een matras moet goed comfort en ondersteuning bieden, waardoor u kunt genieten van een goede nachtrust zonder rugpijn. 

  Oplossing: Tempur matrasRugklachten
  Tempur matrassen vormen zich volledig naar uw lichaam, waardoor u een natuurlijke slaaphouding aanneemt en de spanning op uw rug- en nekspieren vermindert. Tevens ondersteunt het matras uw gehele lichaam en zorgt het er voor dat u in een goede houding ligt, waardoor uw ruggengraat in de best mogelijke en natuurlijke slaaphouding komt te liggen. De druk die wordt uitgeoefend op het lichaam wordt vervolgens gelijkmatig verdeeled over het hele oppervlak tussen uw lichaam en matras. 

  ► Bekijk de Tempur matrassen

  Tempur matrassen


  ► Wilt u graag een van onze slapen winkels bezoeken? Maak dan een afspraak met een van onze slaapexperts!

  Of maak een afspraak in een van onze Auping stores.

  Auping store Amsterdam aupingplaza.amsterdamarena@berden.nl T: 020 - 409 49 00
  Auping store Rotterdam aupingplaza.rotterdamalexandrium@berden.nl T: 010 - 220 14 44
  Auping store Ede aupingplaza.ede@berden.nl T: 0318 - 89 02 74
  Auping store Uden aupingplaza.uden@berden.nl T: 041 - 331 33 66
  Auping store Maastricht aupingplaza.maastricht@berden.nl T: 043 - 362 77 77
  Auping store Venlo aupingplaza.venlo@berden.nl T: 077 - 358 06 20

  FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn