Extremis Inumbrina parasol

De Extremis Inumbrina is een stijlvolle en lichte parasol

  • Simpel en modern design
  • Is de kleinere en lichtere versie van de Inumbra
  • Past perfect bij de Extremis meubels
  • Keuze uit drie formaten en drie kleuren

€ 2.686,00
Vanaf € 2.686,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Extremis Inumbrina parasol
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Extremis Inumbrina parasol

De Extremis Inumbrina parasol is de kleinere en lichtere variant van de Inumbra parasol. Vanwege de lichtere en dunnere parasolbuis is er bij de Inumbrina gekozen voor een andere manier om de parasol te openen en te sluiten, namelijk met een koord. Dit is eenvoudiger én sneller! De Inumbrina is net als de Inumbra een prachtige parasol die de show steelt in uw tuin. Dit komt enerzijds door het eenvoudige en strakke design, maar ook doordat alle techniek van de parasol boven het doek is weggewerkt. Hierdoor ziet u er niets van als u onder de parasol zit. De parasol is gemaakt van hoogwaardige materialen: het doek is gemaakt van hightech polyester en is UV-bestendig; de buis, baleinen en kabels zijn van roestvrij staal. Doordat deze parasol wat lichter is dan de Inumbra wordt wel aangeraden om de parasol naar binnen te halen als er ruw weer op komst is. De Inumbrina parasol wordt vaak gecombineerd met de picknicksets Gargantua of Pantagruel.

De parasol Inumbrina zelf samenstellen

De parasol is verkrijgbaar in drie verschillende afmetingen, met een diameter van 250, 320 of 380 cm, en kan geleverd worden in de kleuren wit, taupe en zwart. Voor de parasol is er een opberghoes en grondbevestiging beschikbaar. Als u de Inumbrina buiten wilt laten staan, is het gebruik van een hoes noodzakelijk. Daarnaast kunt u een hoge of een lage tafel meebestellen, waarin de buis van de parasol kan rusten. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden.

Afmetingen (diameter x hoogte)
380 x 279 cm
320 x 251 cm
250 x 251 cm

Artikelnummer288958
Extremis

Extremis

Extremis is een Belgisch designmerk, dat bekend staat om haar outdoor collectie. Dirk Wynants heeft dit merk opgericht en zijn filosofie op design en bourgondische levensstijl bepalen dan ook het DNA van Extremis. Extremis heeft inmiddels vele prijzen gewonnen voor de designs die op ecologisch verantwoorde wijze geproduceerd worden.

Dirk Wynants

Dirk Wynants

Dirk Wynants is een Belgische designer. Voor hem is het kenmerkend dat de focus ligt op het verbeteren van de wereld en zijn bourgondische levensstijl. Dit combineert hij met een groot gevoel voor stijl en vormgeving. Hij heeft diverse bekende ontwerpen op zijn naam staan waarin het bourgondische leven sterk naar voren komt.

^