Extremis Sensu parasol

Een parasol met een uniek design: de Sensu van Extremis

  • Geïnspireerd op de Japanse waaier met dezelfde naam
  • Gemakkelijk af te stellen
  • Verkrijgbaar met één tot vier luifels
  • Stel naar wens samen

€ 4.659,00
Vanaf € 4.659,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Extremis Sensu parasol
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Een inspiratie op de Japanse waaier. De Sensu parasol is een ontwerp van Dirk Wynants. Deze zwevende parasol sluit horizontaal, is zeer gebruiksvriendelijk en neemt amper ruimte in beslag. In tegenstelling tot traditionele parasols, heeft Sensu geen paal in het midden en zweeft deze over je tafel of lounge ruimte heen. Het is mogelijk om deze te kantelen of te draaien om zo te spelen met de schaduw.

Sensu is uitvoerbaar met één, twee, drie of vier luifels aan een paal. Zo kan je optimaal genieten van de schaduw. Stel de parasol naar wens samen met een sokkel op wieltjes.

Artikelnummer330760
Extremis

Extremis

Extremis is een Belgisch designmerk, dat bekend staat om haar outdoor collectie. Dirk Wynants heeft dit merk opgericht en zijn filosofie op design en bourgondische levensstijl bepalen dan ook het DNA van Extremis. Extremis heeft inmiddels vele prijzen gewonnen voor de designs die op ecologisch verantwoorde wijze geproduceerd worden.

Dirk Wynants

Dirk Wynants

Dirk Wynants is een Belgische designer. Voor hem is het kenmerkend dat de focus ligt op het verbeteren van de wereld en zijn bourgondische levensstijl. Dit combineert hij met een groot gevoel voor stijl en vormgeving. Hij heeft diverse bekende ontwerpen op zijn naam staan waarin het bourgondische leven sterk naar voren komt.

^