Piure
  Hoe kom je tot de hoogste norm van design en kwaliteit? Piure heeft besloten al het overbodige en middelmatige weg te laten. Perfectie volgens de laatste technieken. Zelfs als het 'alleen maar' goed is, is niet goed genoeg. Totdat alleen het allerbeste overblijft: de zuiverste vorm, de puurste vreugde. Als ontwerper van mooie systemen, werkt Piure ook volgens een systeem. Met antwoorden op vragen als: is het ontwerp van het meubilair af? Is het puur en subtiel? Is het helder en sensueel? Is de afwerking perfect? Vervult het een favoriete rol binnen het interieur, ook voor de langere termijn? Zijn verschillende combinaties mogelijk zonder de functionaliteit te verliezen? Hoe belangrijk is "Made in Germany"? Blijven de bossen intact terwijl de woonkamers worden verfraaid? Wordt er volgens de laatste norm, certificering en wetgeving gewerkt? Het systeem heeft op al deze vragen een duidelijk en helder antwoord: JA. Een zuiver, minimalistisch, en eenvoudig woord van slechts twee letters, maar dat alles omvat. Net als Piure.

  Service

  Piure's passie is dat het systeem uiteindelijk perfect in uw woonkamer staat. Daarom wordt u als klant vanaf het begin ondersteund. Met configurators op de website van Piure, maar ook de proffesionele hulp van ervaren dealer als Berden. Zodat uw ideeën en wensen worden vormgegeven in een definief ontwerp. Een keurig verzorgde aflevering en montage is daarbij cruciaal.

  Onder constructie!

  We zijn druk bezig met het realiseren van onze nieuwe webshop, waardoor we nog niet de complete collectie van alle merken online hebben staan. Natuurlijk kunt u wel meer informatie of een geheel vrijblijvende offerte aanvragen over het merk of een model. Neem hiervoor contact met ons op.

  6 gevonden artikelen

  6 gevonden artikelen
  FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn