Private shopping bij Berden wonen & slapen

  Mogelijkheid tot Private Shopping 

  In verband met het coronavirus hebben we maandag 23 maart besloten om alle filialen te sluiten. Graag willen wij u wel de mogelijkheid bieden om 1-op-1 een afspraak te maken met onze interieuradviseurs. Uiteraard nemen wij tijdens uw bezoek alle maatregelen om uw gezondheid te waarborgen. 

  Neem voor meer informatie even contact met ons op via onderstaand aanmeldformulier of bel ons op 077 358 06 68. Het is natuurlijk ook mogelijk om ons een mailtje te sturen via info@berden.nl. Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden.

  Gratis online interieuradvies.

  Het is nu ook mogelijk om gratis online interieuradvies te ontvangen. Maak via onderstaand formulier een afspraak en onze interieuradviseur belt u op de afgesproken dag en tijdstip. Aan de hand van je woonvraag, plattegrond van bijvoorbeeld je woonkamer en foto's gaan wij voor u aan de slag om advies op maat te maken. Na afloop van het online interieuradvies ontvangt u het advies op maat zo snel mogelijk per e-mail, zodat u meteen thuis aan de slag kunt.   Meld u aan voor Private Shopping of online interieuradvies

  * Vereiste velden

  FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn