Winkels heropend & Private shopping bij Berden wonen & slapen

  Winkels Berden heropend. 

  23 maart hebben wij helaas moeten besluiten om onze winkels te sluiten voor het grote publiek ivm het coronavirus. Deze periode heeft ons ruimte gegeven om na te denken over een veilige manier van winkelen en om voorzorgsmaatregelen te nemen. Onze filialen zijn vanaf donderdag 16 april weer geopend met aangepaste openingstijden, van 12.00 tot 17.00 uurMet diverse aanpassingen in de winkel, strikte hygiënemaatregelen en een aangepast deurbeleid zijn wij er van overtuigd dat de winkels op een verantwoorde wijze weer open kunnen. Dit alles uiteraard binnen de richtlijnen van het RIVM.

  Mogelijkheid tot Private Shopping. 

  Graag willen wij u alsnog de mogelijkheid bieden om 1-op-1 een afspraak te maken met onze interieuradviseurs. Dit kan in overleg rondom de reguliere openingstijden. Neem voor meer informatie even contact met ons op via onderstaand aanmeldformulier of bel ons op 077 358 06 68. Het is natuurlijk ook mogelijk om ons een mailtje te sturen via info@berden.nl. Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden.

  Gratis online interieuradvies.

  Wilt u liever thuisblijven? Het is ook mogelijk om gratis online interieuradvies te ontvangen. Maak via onderstaand formulier een afspraak en onze interieuradviseur belt u op de afgesproken dag en tijdstip. Aan de hand van je woonvraag, plattegrond van bijvoorbeeld je woonkamer en foto's gaan wij voor u aan de slag om advies op maat te maken. Na afloop van het online interieuradvies ontvangt u het advies op maat zo snel mogelijk per e-mail, zodat u meteen thuis aan de slag kunt.   Meld u aan voor Private Shopping of online interieuradvies

  * Vereiste velden

  FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn