Berden & Ptah Kunstadvies

  In al onze winkels vind je mooie kunstwerken van diverse kunstenaars. Deze werken zijn geselecteerd door onze gespecialiseerde kunstpartner Ptah Kunstadvies. De schilderijen aan de muur en prachtige beelden verspreid door de winkels passen bij dat typische 'Berden gevoel'.

  Ptah kunstadvies


  Team Ptah Kunstadvies

  Het team van Ptah Kunstadvies bestaat uit Paul Hekkens, Jacqueline Hermsen en Janine Reinders. Samen hebben ze al meer dan 45 jaar ervaring in de wereld van kunst. Ze mogen zich dan ook wel zeer ervaren kunstadviseurs noemen. In Tegelen hebben ze inmiddels al vele jaren een prachtige kunstgalerie met een breed assortiment aan kunst. Schilderijen, beelden, gevarieerd van acryl op doek tot brons en van epoxy op hout tot keramiek. Zo is er voor ieder wat wils! 


  Kunst bij Berden wonenKunst kies je op gevoel

  Kunst kan een mooie toegevoegde waarde hebben. Het maakt een interieur persoonlijk, omdat het hier echt gaat om ieders eigen en unieke smaak. In onze winkels zorgen we ervoor dat het totaalplaatje klopt en dat het een inspirerend geheel wordt waarin de kleuren, lijnen, formaten en vormen samenkomen. 

  Zie je in een van onze winkels iets hangen waar je helemaal weg van bent? Dan is het mogelijk om dit kunstwerk te bemachtigen. Wij brengen alles in orde; van transport tot het ophangen van het mooie kunstwerk en eventueel verder advies. Kunst kan een interieur echt afmaken en daar helpen wij je graag bij!


  Kunst bij Berden wonen

  In onze winkels kun je vele schilderijen en andere kunstwerken bewonderen van verschillende kunstenaars die door Ptah Kunstadvies zorgvuldig zijn uitgekozen. We hebben hier de diverse kunstenaars voor je op een rijtje gezet die in een van onze woonwinkels te bekijken zijn. 


  Bekijk de onderstaande video voor een sfeerimpressie van Ptah Kunstadvies. 

  FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn