Rolf Benz

  Rolf Benz: "Ik verzamel kracht voor nieuwe ideeën."
  Rolf Benz heeft een brede collectie bankstellen, fauteuils, salontafels, verlichting, tapijten, stoelen, eettafels en accessoires. Deze Duitse leverancier levert topproducten met een zeer mooi design en een fantastische kwaliteit. Bekijk de uitgebreide collectie Rolf Benz meubelen nu online.  71 gevonden artikelen

  71 gevonden artikelen

  Rolf Benz bankstellen

  De bankstellen van Rolf Benz zijn zowel verkrijgbaar in leder alsook in stof. Veel banken kunnen in verschillende zithoogtes en dieptes. Rolf benz Ego bank,  Rolf Benz bankstellen zijn mooi van design en goed van zitcomfort. Een klassieker van Rolf Benz is de Rolf Benz 322 bank. Deze bank hebben wij dan ook uit voorraad leverbaar! Een nieuw model in de collectie is de Rolf Benz Mera, multifunctioneel én prachtig!
   

  Rolf Benz eetkamerstoelen

  Rolf Benz heeft een van de mooiste eetkamerstoelen, namelijk het model Rolf Benz 7800 stoel, is echt een topper! Wegens dit enorme succes hebben wij deze eekamerstoel van Rolf Benz op vooraad, zodat wij deze snel bij u in huis kunnen leveren! 
   

  Rolf Benz showroommodellen

  Wij vullen onze collectie van Rolf Benz regelmatig aan en vernieuwen onze showrooms geregeld. Wij presenteren u graag de nieuwste collecties en modellen van Rolf Benz, die u in onze vestigingen kunt bewonderen. Om de collectie geregeld te kunnen vernieuwen, maken wij plaats door onze showroommodellen voor een zeer gunstige prijs aan te bieden.
  U bekijkt hier online onze showroommodellen van Rolf Benz.

  FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn