De plafondstaarder

  Lig je ergens wakker van? De plafondstaarder komt slecht in slaap. Schaapjes tellen kan dan helpen, maar je zult betere resultaten boeken als je de oplossing wat breder zoekt. Dat begint met een comfortabel bed dat je goed ondersteunt natuurlijk. Een omgeving die je tot rust brengt, ook heel fijn. En daarbij is het belangrijk dat je van tevoren zorgt voor de nodige ontspanning. Voor een zachte overgang van waak naar slaap.


  Droomadvies van Eric 

  Slaapexpert Blerick

  We kunnen natuurlijk niet iemands problemen oplossen. Wat we wel kunnen is tips en advies geven om het inslapen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dat begint al met een rustige slaapomgeving. Zorg dat er geen afleidingen zijn op de slaapkamer en houd de ruimte goed geventileerd voor een frisse, koele omgeving. Probeer ook zeker een uur voor het slapen geen telefoon, computer, tablet of tv te gebruiken. Kies in plaats daarvan eens voor een relax muziekje op een laag volume. Slaap lekker!


  Breng een bezoek aan een van onze slapen winkels in BlerickHeerlen of Sittard en laat je adviseren door onze deskunige slaapexperts. Ontvang droom advies, zodat jij weer heerlijk kunt slapen.


  Neem contact met ons op

  * Vereiste velden

  FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn