De plank

  Slapen op je rug als een plank. Het is een goede houding, vooral als je pijn aan je gewrichten of spieren hebt. De druk op je lichaam is namelijk kleiner doordat je gewicht mooi verdeeld is over het volledige matras. Je benen zijn gestrekt en je hebt je armen bij voorkeur naast het lichaam, strak in de houding als een soldaat. Je ligt dus letterlijk kaarsrecht als een plank en dat ziet er heel rustgevend uit.


  Droomadvies van Keanne

  Slaapexpert Heerlen

  Slaap je graag op je rug dan is het lichaamsgewicht het best verdeeld omdat het draagvlak het grootst is. Laat het matras dan ook goed zijn werk doen. De rug heeft een licht S-vormige kromming, het bed zal overal de juiste ondersteuning moeten geven om deze natuurlijke vorm te behouden. Vergeet daarbij je nek ook niet, een goed kussen is onmisbaar zodat je wervels niet achterover of vooroverbuigen.


  Producten die je nachtrust helpen te verbeteren

  Matras uitkiezen op basis van gewicht
  We adviseren om een bezoek te brengen aan een van onze winkels

  Kussen uitkiezen op basis van gewicht
  We adviseren om een bezoek te brengen aan een van onze winkels


  Breng een bezoek aan een van onze slapen winkels in Blerick, Heerlen of Sittard en laat je adviseren door onze deskunige slaapexperts. Ontvang droom advies, zodat jij weer heerlijk kunt slapen.


  Neem contact met ons op

  * Vereiste velden

  FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn