De snurker

  Maak je maar geen zorgen, je bent echt niet de enige! Snurken komt veel voor, zo’n 25-50% van de mensen snurkt met regelmaat. Het kan het zachte geluid zijn van een ietwat zware ademhaling maar het kan ook zo hard zijn dat het lijkt alsof een compleet bos omgezaagd wordt. Hard of zacht, je partner zal niet blij met je zijn. En je kunt er zelf ook wakker van worden. Probeer dan maar weer eens in slaap te komen.


  Droomadvies van Hans

  Slaapexpert Sittard

  Snurken is niet meer dan een teken van een vernauwing in de ademweg en kan over het algemeen geen kwaad. Mensen die op hun rug slapen en een te dik kussen hebben, snurken gemakkelijk. Zijliggers en mensen met een ergonomisch kussen hebben juist minder last van snurken. Zorg dat de nek en het hoofd in lijn liggen met de rug. En ventileer de slaapkamer goed, voor een gezonde en frisse slaapomgeving.

  Breng een bezoek aan een van onze slapen winkels in Blerick, Heerlen of Sittard en laat je adviseren door onze deskunige slaapexperts. Ontvang droom advies, zodat jij weer heerlijk kunt slapen.


  Maak een afspraak met een van onze slaapexperts!

  * Vereiste velden

  FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn