De wandelaar

  Midden in de nacht wakker worden en dan dingen gaan doen. Vaak hele normale dingen, zoals door het huis wandelen of je aankleden. En dat is echt niet met gestrekte armen zoals menig film je doet geloven. Het is af en toe best lastig als je slaapwandelaar bent. Ook al is het niet direct gevaarlijk, je kunt je toch aardig bezeren tijdens het slaapwandelen. Zorg dan ook als eerste voor een veilige omgeving.

  Droomadvies van Hans

  Slaapexpert Sittard

  Slaapwandelen komt best vaak voor, je bent dus zeker niet de enige. Vooral bij kinderen zien we het regelmatig, wat waarschijnlijk te maken heeft met het groeiende lichaam en hormonale veranderingen. Zorg voor regelmaat en houd een vast slaap-waak ritme aan, dat verkleint de kans. En mocht je geliefde toch aan de wandel gaan, breng hem of haar dan rustig terug naar bed. Zo kunnen jullie allemaal snel weer lekker verder slapen.


  Breng een bezoek aan een van onze slapen winkels in Blerick, Heerlen of Sittard en laat je adviseren door onze deskunige slaapexperts. Ontvang droom advies, zodat jij weer heerlijk kunt slapen.


  Neem contact met ons op

  * Vereiste velden

  FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn