De woeler

  Ben jij ook een draaier in bed? Dit woelen kan diverse oorzaken hebben. Zo kan het zijn dat je stress hebt of op zoek bent naar een pijnvrije positie om te slapen omdat je ergens klachten hebt. Lig je dan niet helemaal goed, dan kun je ook ’s nachts wakker worden. En kom dan maar weer eens in slaap. Een matras dat qua comfort niet bij je past kan ook de oorzaak zijn, of een slecht kussen. En daar is een oplossing voor.


  Droomadvies van Hans 

  Slaapexpert Sittard  

  Het is heel normaal om regelmatig te draaien, dat houdt de bloedcirculatie op peil. Het wordt pas een probleem als je letterlijk je draai niet kunt vinden. Kies een slaapsysteem dat zorgt voor een goede slaaphouding. Dit is belangrijk om de rug en de spieren te ontlasten zodat je lichaam ’s nachts kan herstellen. We letten er hierbij op dat het bed de hele wervelkolom zo ondersteunt dat deze tot aan de nek op één lijn ligt. Het kiezen van het juiste matras en het ideale kussen is dus belangrijk. 


  Producten die je nachtrust helpen verbeteren

  Tempur matrassen
  Drukverlagende ondersteuning
  Auping Cloud kussen
  Verkrijgbaar in verschillende hoogten

  Breng een bezoek aan een van onze slapen winkels in Blerick, Heerlen of Sittard en laat je adviseren door onze deskunige slaapexperts. Ontvang droom advies, zodat jij weer heerlijk kunt slapen.


  Neem contact met ons op

  * Vereiste velden

   

   

   

  FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn