De zijligger

  Er zijn veel mensen die het liefst op hun zij in slaap vallen. Je bent dus zeker niet de enige. Als zijligger lig je vaak met je knieën opgetrokken in bed, je onderste arm ligt voor je borst. Het kan ook zijn dat je een halve zijligger bent, dan lig je deels op je zij en een beetje op je buik gekanteld. Deze slaaphouding is goed voor je lijf, vooral als je het juiste matras en een goed passend kussen erbij hebt gevonden dat de holte tussen schouder en kaak goed opvult.


  Droomadvies van Pascal

  Slaapexpert Heerlen

  Hoe weet je nu als zijligger dat je lichaam en hoofd goed ondersteund worden? Zorg voor een goed matras, niet te hard en niet te zacht. Je lichaamsbouw speelt mee, de smalle delen moeten de juiste steun vinden en de brede delen mogen de ruimte krijgen. Je wervelkolom vormt een mooie rechte lijn als je op je zij ligt, dat is waar je op mag letten als je deze voorkeurshouding hebt. Een goed ergonomisch kussen zorgt ervoor dat deze rechte lijn ook bij je nekwervels doorloopt. Maak het perfecte slaapcomfort af met een fijn dekbed.

  Breng een bezoek aan een van onze slapen winkels in Blerick, Heerlen of Sittard en laat je adviseren door onze deskunige slaapexperts. Ontvang droom advies, zodat jij weer heerlijk kunt slapen.


  Maak een afspraak met een van onze slaapexperts!

  * Vereiste velden

  FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn