Meer afbeeldingen

Tempur Sensation matras

Over Tempur Sensation matras

Ondersteunend met een medium gevoel; dit is het Tempur Sensation matras!

  • Matras met een drukverlagende ondersteuning
  • Voorzien van de CoolTouch technologie
  • Hoes is afneembaar en wasbaar
  • Verkrijgbaar met een stevig, medium of zacht gevoel
  • Last van rugklachten tijdens het slapen? Vraag een offerte aan voor een Tempur Sensation matras, optimale ondersteuning voor uw rug!

Lees meer

Geïnteresseerd in dit meubel?
Vraag nu een offerte aan en ontvang een mooi aanbod*!
* Niet geldig op reeds afgeprijsde artikelen

Leverbaar op bestelling

   

Vanaf 1.299,-

Vraag offerte aan voor

Productnaam Prijs
Tempur Sensation matras € 1299De afgebeelde uitvoering kan afwijken van de vanaf prijs.

Onze voordelen?

Zeker van uw aankoop

CBW-erkende winkel

Bel ons op +31 77-358 06 68

Mogelijkheid tot 7 jaar service & garantie op uw zitmeubel


Tempur Sensation matras

Het vinden van een matras dat u een optimale nachtrust biedt is het zeker waard om wat tijd in te investeren. Ieder mens is uniek en verschilt in lichaamsvorm, gewicht en voorkeur. Daarnaast slapen we ook allemaal verschillend. Bij TempurHeeft u de keuze uit drie soorten matrassen zodat u zeker uw ideale matras kunt vinden. Hierbij heeft u de keuze uit een zacht, medium en stevig gevoel. Tempur biedt 10 jaar garantie op de matrassen zodat u de komende jaren gegarandeerd heerlijk kunt slapen.

Het Tempur Sensation matras
De Tempur Sensation is een ondersteunend matras met een medium gevoel. Het Tempur materiaal past zich perfect aan uw lichaam aan. Daarnaast is het matras voorzien van een CoolTouch technologie waardoor de hoes koel blijft en de afvoer van overmatig vocht wordt bevordert. De rekbare hoes is er eenvoudig af te risten, waardoor u de hoes gemakkelijk gewassen kan worden. Ook kan de hoes na verloop van tijd omgewisseld worden voor een nieuwe variant. Het matras is verkrijgbaar in drie varianten met een stevig, medium en zacht gevoel.

Drie varianten
- Tempur Sensation Prima matras
Deze variant biedt het stevigste gevoel binnen de Sensation matrascollectie en beschikt over een drukverlagende ondersteuning voor meer bewegingsgemak. Het matras heeft een hoogte van 19 cm.

- Tempur Sensation Supreme matras
Deze variant biedt het een medium gevoel binnen de Sensation matrascollectie door de toevoeging van een 2 cm dikke comfortlaag. Daarnaast beschikt het matras over een drukverlagende ondersteuning voor meer bewegingsgemak. Het matras heeft een hoogte van 21 cm.

- Tempur Sensation Elite matras
Deze variant biedt het zachtste gevoel binnen de Sensation matrascollectie door de toevoeging van een 3 cm dikke comfortlaag. Daarnaast beschikt het matras over een drukverlagende ondersteuning voor meer bewegingsgemak. Het matras heeft een hoogte van 25 cm.

Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden om zo uw perfecte Tempur Sensation matras samen te stellen.

Eigenschappen

Artikelnaam Tempur Sensation matras
Artikelnummer 300949

FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn