Spectral

  Met Spectral introduceren we een bijzondere producent van wand- en televisiemeubels. Meubels die passen in ieder interieur en dankzij de keuze uit ruim 2.000 unieke kleuren geheel af te stemmen op de rest van de ruimte. Glas, keramiek en houtfineer behoren tot de mogelijkheden.


  Smart furniture, zo noemen ze het zelf. Meubels waarmee meer kan dan enkel het openen of sluiten van een klep. Maar die bijvoorbeeld ook techiek onzichtbaar maken. Geen zichtbare luidsprekers, subwoofer of een wirwar van rondslingerende kabels meer. De Smart meubels van Spectral scheppen orde in deze chaos. De luidsprekers zijn in het meubel opgenomen net als de verborgen kabelgoten. De vele afstandsbedieningen worden overbodig door een alles-in-één afstandbediening. En als u dat wenst krijgt de iPhone of iPad een eigen plaats in het meubel waar het wordt opgeladen en u daarbij muziek direct op het geluidssysteem kunt afspelen. Dankzij het infrarood systeem kunnen de kleppen van het meubel gesloten blijven terwijl u de apparatuur bedient.

  Spectral is specialist op het gebied van tv-meubels waarbij de kasten geschikt zijn voor de nieuwste Smart tv's van dit moment.

  We nodigen u graag uit in onze nieuwe Spectral Studio om alle mogelijkheden van deze stijlvolle meubels te ontdekken.


  Onder constructie!

  We zijn druk bezig met het realiseren van onze nieuwe webshop, waardoor we nog niet de complete collectie van alle merken online hebben staan. Natuurlijk kunt u wel meer informatie of een geheel vrijblijvende offerte aanvragen over het merk of een model. Neem hiervoor contact met ons op.

  Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

  FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn