Kartell A.I. Stool Recycled H65

De A.I. Stool Recycled: een duurzaam design met kunstmatige intelligentie

  • Comfortabele barkruk met armleuningen
  • 100% gerecycled materiaal
  • Verkrijgbaar in drie kleuren

€ 414,00
Levertijd op aanvraag
Kies je uitvoering arrow
Kartell A.I. Stool Recycled H65 grijs
€ 414,00
Kartell A.I. Stool Recycled H65 zwart
€ 414,00
Kartell A.I. Stool Recycled H65 wit
€ 414,00
Maak eerst een keuze

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Kartell A.I. Stool Recycled H65
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Kartell A.I. Stool Recycled H65

De A.I. Stool Recycled is een ontwerp van Philippe Starck, geïnspireerd door Artificial Intelligence. Vervaardigd uit 100% gerecycled thermoplastisch technopolymeer, biedt deze kruk een milieuvriendelijke zitoptie. Dankzij een efficiënt injectieproces minimaliseert het ontwerp materiaalverspilling. Het ontwerp is ontstaan met het doel om met zo min mogelijk materialen een comfortabel zitmeubel te creëren, waarbij vorm en functie op een vooruitstrevende manier worden gecombineerd. De A.I. Stool Recycled is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren.

Afmetingen:

ZH65 x B55 x D49 cm

Artikelnummer341466
Kartell

Kartell

In 1949 werd het merk Kartell opgericht met de gedachte een onderscheidend product te realiseren dat het label ‘Made in Italy’ zou belichamen. Verschillende tijdloze klassiekers worden in Italië door Kartell zelf geproduceerd worden. Kartell design draagt het label ‘Made in Italy’ dan ook met trots.

^