Eetkamerstoelen | comfortabel zitten

Een comfortabele eetkamerstoel is onmisbaar aan elke eettafel. Naast het dienen van een comfort behoefte is de perfecte eetkamerstoel ook in het bezit van een stijlvol design. Onze collectie biedt een scala aan design merken en eetkamerstoelen die niet alleen zeer praktisch zijn, maar die er ook uitspringen qua ontwerp. Je vindt diverse merken terug bij Berden Wonen, zoals; Artifort, Vitra, Artisan, Montis en MDF Italia.

Producten 1-20 van 320

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 320

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Comfortabel tafelen met eetkamerstoelen

Eetkamerstoelen, het zijn zitmeubelen die zo divers zijn maar uiteindelijk een doel hebben, namelijk comfortabel zitten. Niet alleen in design is er een grote verscheidenheid te verkrijgen, maar ook in maten, onderstellen, afwerkingen en kleuren. Zo kun je denken aan hout, leer, rotan, kunststof, metaal en stoffen bekleding gecombineerd met verschillende onderstellen. Zo kun je eetkamerstoelen met wieltjes, sledeframe, doorlopend frame of gewoon op poten krijgen. De eetkamerstoelen bij Berden Wonen zijn stuk voor stuk ware design stukken. Door het doortastend uitgedachte design met passend zitcomfort kun jij optimaal genieten van jouw diner, borrel maar ook van het samenzijn met vrienden en familie. De eetkamer wordt door de juiste keuze van eetkamerstoelen een ware ontmoetingsplek in jouw huis.

Eetkamerstoelen met armleuning

Eetkamerstoelen met armleuning oftewel armstoelen, het zijn de stoelen aan jouw eetkamertafel waarmee je nog ontspannender kunt tafelen. Een armleuning biedt net dat extra beetje comfort. Het nadeel van een eetkamerstoel met armleuning is, dat ze vaak net iets groter zijn van formaat. Waardoor ze meer ruimte in beslag nemen. Wanneer je optimaal wilt genieten van comfort, zijn eetkamerstoelen met armleuningen een ware meerwaarde aan je interieur.

Waar moet ik op letten bij het kopen van eetkamerstoelen?

Wanneer je nieuwe eetkamerstoelen wilt kopen zijn er een aantal punten waar je op moet letten. Je eetkamerstoelen moeten natuurlijk matchen met de eettafel. Het aantal zitplaatsen aan tafel is natuurlijk belangrijk. Vervolgens ga je aan de hand van de breedte van de eetkamerstoelen berekenen, of het aantal gewenste zitplaatsen mogelijk is. Houd er ook rekening mee of de stoel armleuningen heeft. Bekijk hoeveel ruimte je tussen de stoelen overhoud. Heb je een tafel met de tafelpoten op het uiteinde waar de stoelen tussen geplaatst moeten worden? Bekijk dan goed of je voldoende ruimte tussen de stoelen en tafelpoten overhoudt. Wanneer je eetkamerstoelen met armleuningen gekozen hebt, let dan op of de armleuningen onder de tafel aangeschoven kunnen worden. Met deze informatie kun je jouw gewenste eetkamerstoelen bestellen.

Bij de aankoop van nieuwe eetkamerstoelen, kies je een stof- of leder kleur die past bij jouw interieur. Ook het onderstel kent genoeg variaties, poten of wieltjes, let hierbij altijd op welke vloer je hebt. Hiermee kun je een nog betere keuze vormen, het woongemak wordt hiermee helemaal optimaal!

Eetkamerstoelen; stof- of lederen bekleding

Naast vele modellen, kent elk model ook diverse uitvoeringen van stof- of leder bekleding met tientallen kleurmogelijkheden. Passend bij elke woonstijl is er een stof- of leer keuze te maken met een juiste kleur. Zo kun je geheel naar eigen wens jouw eetkamerstoelen samenstellen en afstemmen op jouw interieur.

All in House Service bij Berden Wonen

Met de All in House Service bij Berden Wonen kun je optimaal genieten van jouw eetkamerstoelen. Zeven jaar zorgeloos genieten met garantie op vlekken en service op de constructie. Bekijk de voorwaarden op onze All in House Service pagina of informeer bij onze collega’s in de woonwinkels.

Eetkamerstoelen kopen bij Berden Wonen

Bekijk de volledige collectie aan eetkamerstoelen bij Berden Wonen online. In de woonwinkels van Berden Wonen vind je een kleine greep uit onze collectie. Alvorens je bezoek raden wij je aan om eerst contact met ons op te nemen. Wij informeren je graag in welke woonwinkel je het specifieke model kunt vinden. Kom proefzitten en bekijk de verschillende stalen, zo kun jij de beste keuze maken!

Heb je jouw geliefde eetkamerstoel uitgekozen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of plaats jouw order gemakkelijk online.

^