Arco Frame stoel

De Arco Frame stoel is elegant en strak; ideaal voor in moderne interieurs!

  • Geschikt voor uiteenlopende design interieurs
  • Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen
  • Heerlijk comfort
  • Informeer naar de mogelijkheden

We hebben de Arco Frame stoel met parelchroom onderstel in zwart leer (A) uit voorraad leverbaar! Vraag naar onze aanbiedingsprijs.

€ 699,00
Vanaf € 699,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Kies je uitvoering arrow
Arco Frame stoel leer zwart
€ 699,00
Maak eerst een keuze

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Arco Frame stoel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Arco Frame stoel

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

Designer Burkard Vogtherr

In 2000 ontwierp Vogtherr de Frame stoel voor Arco. Ruim tien jaar later is de stoel uitgegroeid tot een van de iconen uit de collectie. De Frame stoel wordt gekenmerkt door zijn metalen frame dat de stoel een strakke uitstraling geeft.

De Arco stoel staat niet alleen prachtig in de eethoek, maar ook gewoon op kantoor. De stoel is zo populair dat hij inmiddels ook in verschillende varianten is uitgevoerd. Zo kunt u niet alleen kiezen uit verschillende kleuren voor de kuip, maar ook het onderstel. Het onderstel kunt u uitvoeren in chroom (parel- of hoogglanschroom) of epoxy lak. De kuip is mogelijk in stof of in leer.

Afmetingen (breedte x diepte x hoogte):

50,5 x 56 x 83 cm

Artikelnummer279221
Arco

Arco

Arco is een familiebedrijf uit Winterswijk. Al vier generaties lang staat vakmanschap en de liefde voor hout centraal. Arco maakt producten met een maatschappelijke relevantie die de negatieve impact op de planeet beperken. Het bedrijf streeft ernaar om traditioneel vakmanschap naar het vakmanschap van de 21e eeuw te vertalen.

Burkhard Vogtherr

Burkhard Vogtherr

Burkhard Vogtherr werd geboren in Duitsland, waar hij de studie Industrial Design in Kassel en Wuppertal volgde. In de Franse plaats Mulhouse heeft hij een ontwerpbureau, waar hij samen met zijn team werkt aan meubel ontwerpen voor verschillende topmerken. Hij heeft al meerdere prijzen mogen ontvangen voor zijn ontwerpen.

^