Artifort Mood stoel

Het design van de Mood stoel zorgt voor een actieve zithouding

  • Stijvolle en slanke kuipstoel
  • Speciaal design voor een betere zithouding
  • Geschikt voor zakelijke doeleinden
  • Kunt u naar wens samenstellen

€ 1.154,00
Vanaf € 1.154,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Artifort Mood stoel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Artifort Mood stoel

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

De Mood stoel is een strakke en stijlvolle kuipstoel. Deze eetkamerstoel heeft een speciaal ontwerp waardoor je vanzelf actiever gaat zitten wat zorgt voor een betere zithouding. Hierdoor is de Mood zeer geschikt voor zakelijke doeleinden zoals bijvoorbeeld een vergaderzaal. Door het eenvoudige design van de stoel past de Mood in ieder interieur. De Mood serie bestaat uit twee varianten; de Mood Active voor een actieve zithouding en de Mood Relax voor een ontspannen houding.

De Mood stoel zelf samenstellen

De Mood active is verkrijgbaar met verschillende onderstellen en soorten stoffering stijlen. Daarnaast is er een grote keuze aan stoffen en kleuren. Door de diverse mogelijkheden kun je de Artifort Mood geheel naar jouw eigen stijl samenstellen en zo creëer je een unieke stoel. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden.

Artikelnummer288588
Artifort

Artifort

Artifort is een Nederlands merk dat al jaren bekend staat om zijn tijdloze ontwerpen. De naam van het bedrijf is samengesteld uit de woorden Art en Fortis. Oftewel: kunst en kracht. De boodschap die Artifort hiermee wil uitdragen is dat hun meubels niet alleen bijzonder kunstzinnig zijn, ze zijn ook nog eens uitermate duurzaam.

^