Carl Hansen BM1106 Huntsman stoel

Een prachtige stoel is geherintroduceerd met deze BM1106 Huntsman stoel van Carl Hansen

  • Een mooi design makkelijk in onderhoud
  • Staat prachtig in uw interieur met de geliijknamige tafel
  • Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen
  • Informeer vrijblijvend naar onze prijs!

€ 3.065,00
Vanaf € 3.065,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Carl Hansen BM1106 Huntsman stoel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Carl Hansen BM1106 Huntsman stoel

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

Designer Børge Mogensen

Na de Hunting tafel die Carl Hansen & Søn herintroduceerde in 2018, is het nu de beurt aan de Huntsman-stoel. Een klassiek design in een nieuw jasje.

De BM1106 Huntsman stoel van Carl Hansen

 

De in 1950 ontworpen Huntsman Chair werd op de markt gebracht door Carl Hansen in samenwerking met designer Børge Mogensen voor de Gildebeurs van Kopenhagen Cabinetmakers, met als thema de jachthut. De schuine poten en afgeronde armleuningen, gecombineerd met de hoogwaardige lederen rugleuning en zitting, zorgen voor stevigheid en geven het ontwerp een uitzonderlijk comfort.

Carl Hansen Huntsman stoel bij Berden

Bij Berden is nu de Huntsman stoel verkrijgbaar. Voor meer informatie over de mogelijke uitvoeringen of een voor een vrijblijvende offerte, kunt u uiteraard contact opnemen met ons opnemen!

Artikelnummer314259
Carl Hansen & Søn

Carl Hansen & Søn

Carl Hansen & Søn staat voor uitstekend vakmanschap; meubilair van hoge kwaliteit tegen een redelijke prijs. Tot op de dag van vandaag blijft Carl Hansen & Søn bouwen aan dit eenvoudige en sterke idee. Ze combineren traditionele houtbewerkingstechnieken met de nieuwste technologie om meubelen van blijvende waarde te produceren.

Børge Mogensen

Børge Mogensen

Børge Mogensen was als meubelontwerper een van de pioniers in het vormgeven van Deens modern design. Hij ontwierp houten meubels met de ambitite om duurzaame, bruikbare items te maken die het dagelijks leven van mensen verrijken. Zijn ontwerpen zijn te herkennen aan visuele helderheid en minimale decoratie.

^