Carl Hansen CH20 stoel

De mooie CH20 stoel vindt u hier!

  • In vele uitvoeringen verkrijgbaar
  • Prachtig ontwerp van Hans J. Wegner
  • Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden

€ 828,00
Vanaf € 828,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Carl Hansen CH20 stoel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Design: Hans J. Wegner

De CH20 werd in 1950 al ontworpen door Wegner. Nadat er twee proto-types gemaakt waren, eindigde de stoel in het archief waar hij vervolgens een halve eeuw heeft gestaan zonder dat de stoel daadwerkelijk geproduceerd werd. In 2005 verandere dit en bracht Carl Hansen de CH20 echt de markt op!

De CH20 stoel heeft een houten frame, verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en de zitting is bekleed met stof of leder.

Afmetingen:
Breedte: 54 cm
Diepte: 47 cm
Zithoogte: 46 cm
Totale hoogte: 73 cm

Artikelnummer314654
Carl Hansen & Søn

Carl Hansen & Søn

Carl Hansen & Søn staat voor uitstekend vakmanschap; meubilair van hoge kwaliteit tegen een redelijke prijs. Tot op de dag van vandaag blijft Carl Hansen & Søn bouwen aan dit eenvoudige en sterke idee. Ze combineren traditionele houtbewerkingstechnieken met de nieuwste technologie om meubelen van blijvende waarde te produceren.

^