Carl Hansen CH26 stoel

Heerlijk natafelen met de CH26 eetkamerstoel

  • In verschillende afwerkingen verkrijgbaar
  • Door zijn mooie vormen en handgeweven zitting heerlijk comfortabel
  • Carl Hansen staat voor meer dan 100 jaar Deens design!

€ 1.459,00
Vanaf € 1.459,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Carl Hansen CH26 stoel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Design: Hans J. Wegner

Net zoals verschillende andere modellen die in 1950 werden ontworpen door Hans J. Wegner, werd deze stoel pas jaren later op de markt gebracht. De organische en relaxe vorm van de CH22 fauteuil is vertaald naar de CH26 eetkamerstoel. De CH26 eetkamerstoel lijkt dan ook sterk op de loungeversie met zijn verfijnde rug, met de hand geweven zitting en heeft verhoudingen die ideaal zijn voor langere periodes aan een eettafel of een bureau.

Deze stoel is verkrijgbaar in eiken en walnoot hout, waarbij u kunt kiezen uit de afwerkingen gezeept, gelakt, geolied, wit geolied en zwart.

Afmetingen:
Breedte: 59,2 cm
Diepte: 51,9 cm
Zithoogte: 44,5 cm
Hoogte: 79,8 cm

Artikelnummer314672
Carl Hansen & Søn

Carl Hansen & Søn

Carl Hansen & Søn staat voor uitstekend vakmanschap; meubilair van hoge kwaliteit tegen een redelijke prijs. Tot op de dag van vandaag blijft Carl Hansen & Søn bouwen aan dit eenvoudige en sterke idee. Ze combineren traditionele houtbewerkingstechnieken met de nieuwste technologie om meubelen van blijvende waarde te produceren.

^