Carl Hansen CH29 Sawsbuck stoel

Stoere doch elegante eetkamerstoel; de CH29P stoel

  • In verschillende uitvoeringen en afwerkingen verkrijgbaar
  • Ambachtelijk, met de hand gemaakt design
  • Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte

€ 929,00
Vanaf € 929,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Carl Hansen CH29 Sawsbuck stoel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Design: Hans J. Wegner

De CH29P Sawbuck-stoel, ontworpen door Hans J. Wegner, heeft eenvoudige lijnen en een unieke constructie. De stoel is aan de voorzijde aanzienlijk breder en hoger. Dit samen met de gebogen rug verhoogt het zitcomfort in verschillende houdingen aanzienlijk! De CH29P stoel is verkrijgbaar in verschillende kleuren en houtsoorten, tevens kunt u kiezen uit een aantal bekledingen in zowel stof als leder voor de zitting.

Afmetingen:

Breedte: 53 cm
Diepte: 49 cm
Hoogte: 81 cm
Zithoogte: 44 cm

Artikelnummer314678
Carl Hansen & Søn

Carl Hansen & Søn

Carl Hansen & Søn staat voor uitstekend vakmanschap; meubilair van hoge kwaliteit tegen een redelijke prijs. Tot op de dag van vandaag blijft Carl Hansen & Søn bouwen aan dit eenvoudige en sterke idee. Ze combineren traditionele houtbewerkingstechnieken met de nieuwste technologie om meubelen van blijvende waarde te produceren.

^