Carl Hansen E004 Embrace stoel

De Embrace-familie van Carl Hansen is uitgebreid met deze mooie E004 stoel!

  • Een prachtig design ontworpen door designtrio EOOS
  • Het frame is verkrijgbaar in diverse houtsoorten
  • Te bekleden in verschillende stof- en leersoorten
  • Neem voor meer info of een scherpe offerte contact met ons op!

€ 1.511,00
Vanaf € 1.511,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Carl Hansen E004 Embrace stoel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designer EOOS

De Embrace stoel van Carl Hansen is een toevoeging aan de Embrace-serie van het Oostenrijkse designtrio EOOS. Visueel licht in zijn uitdrukking, heeft de stoel geen armleuningen en neemt hij minder ruimte in beslag. De stoel is passend bij elke tafel. Het ontwerp biedt grote bewegingsvrijheid - een kwaliteit waarmee gebruikers vrij kunnen communiceren.

Carl Hansen E004 Embrace chair voor elk interieur

De Embrace stoel is helemaal naar wens samen te stellen, zodat deze in vrijwel elk interieur tot zijn recht komt. De bekleding, verkrijgbaar in diverse stof- of leersoorten, is in twee dimensies gevouwen en vormt een mooi contrast met het goed gevormde houten frame, dat uit te voeren is in diverse houtsoorten met verschillende afwerkingen. Het design toont de de eenheid tussen het vakmanschap en het erfgoed van Carl Hansen & Søn en de innovatieve ontwerpbenadering van EOOS.

Wenst u meer informatie of een scherpe offerte? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Artikelnummer314051
Carl Hansen & Søn

Carl Hansen & Søn

Carl Hansen & Søn staat voor uitstekend vakmanschap; meubilair van hoge kwaliteit tegen een redelijke prijs. Tot op de dag van vandaag blijft Carl Hansen & Søn bouwen aan dit eenvoudige en sterke idee. Ze combineren traditionele houtbewerkingstechnieken met de nieuwste technologie om meubelen van blijvende waarde te produceren.

^