de Sede DS-414 stoel

De DS-414: Gebaseerd op een nieuw bewegingsmechanisme!

  • Verkrijgbaar als eetkamer- of bureaustoel
  • Een selectie van hoogwaardige materialen
  • Leverbaar als sledestoel of met een stervoet

€ 1.485,00
Vanaf € 1.485,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de de Sede DS-414 stoel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Of je nu op zoek bent naar een stoel voor in de eetkamer of bureaustoel; met de DS-414 van de Sede kun je alle kanten op!

De functionele DS-414 van de Sede

De DS-414 stoel die de bewegingen van de zittende persoon volgt en de houding merkbaar ondersteunt: zitten was nog nooit zo gezond. Merkwaardig is het niet, aangezien het model gebaseerd is op een nieuw bewegingsmechanisme. Verkrijgbaar met een slede onderstel of met stervoet en met of zonder armleggers. De Sede gaat nog een stap verder, door materialen te selecteren die een hoogwaardige materiaalmix van leer en stof mogelijk maken, waardoor de DS-414 plots een geheel eigen uiterlijk krijgt.

Met de DS-414 introduceert de Sede een heel nieuwe zitcultuur, voor zowel aan de eetkamertafel als op kantoor! Wil je meer informatie over de uitvoeringen of een scherpe offerte voor jouw favoriet? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Artikelnummer320942
de Sede

de Sede

Sinds 1962 produceert de Sede kwaliteitsmeubelen waarbij de nadruk ligt op traditioneel handwerk en innovatiekracht. Met hun unieke leerproducten wil de Sede wereldwijd zintuigen prikkelen om zo een lach op ieders gezicht te toveren. Elke meester in de Zwitserse werkplaats draagt hier met zijn handwerk aan bij.

^