Dutch Originals Gispen 201 stoel

De prachtige 201 Gispen stoel van Dutch Originals!

€ 595,00
Vanaf € 595,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Dutch Originals Gispen 201 stoel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

De Gispen 201 eetkamerstoel heeft een prachtig slede buis onderstel. Dit onderstel geeft een comfortabele vering. De armleggers bestaan uit één massief stuk bakeliet.

Deze Dutch Originals stoel is verkrijgbaar in diverse stof en ledersoorten. Ook is het mogelijk om de zitting in hout uit te laten voeren. Het frame kan uitgevoerd worden in chroom of mat zwart.

Artikelnummer328181
Dutch Originals

Dutch Originals

Gispen werd in 1916 opgericht door Willem Hendrik Gispen. Inmiddels nemen de producten van Gispen een bijzondere plek in in de wereld van design. Gispen vindt het belangrijk om bij te dragen aan de circulaire economie. Dat doen ze door innovatief te ontwerpen, duurzaam te produceren en goed te adviseren over slim (her)gebruik.

^