Flexform Carlotta vouwstoel

Een eigentijdse klapstoel: de Carlotta van Flexform!

  • Strak en onversierd ontwerp
  • Verkrijgbaar in chroom, satijn, gepolijst, zwart chroom of champagne afwerking
  • Bekleed met koeienhuid beschikbaar in alle kleuren van het Flexform-collectiepakket
  • Mooi te combineren met de opklapbare voetenbank!

€ 0,00
Vanaf € 2.248,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Flexform Carlotta vouwstoel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

Dit is de Flexform Carlotta Folding Chair. Deze schitterende Flexform stoel is een ontwerp van Antonio Citterio.

Voor alle specificaties kun je gemakkelijk contact opnemen met onze verkoop afdeling. De Carlotta Folding Chair is er leder en een gevuld zitkussen. Ook kun je kiezen voor een gevlochten uitvoering.

Afmeting: L61 x B59 x H76 cm

Artikelnummer273923
Flexform

Flexform

Flexform is een Italiaans familiebedrijf dat is uitgegroeid tot een waar design merk. De eerste collectie, die in 1970 werd gepresenteerd, werd een groot succes. Deze collectie was voor die tijd baanbrekend. Namen als Joe Colombo, Cini Boeri, Sergio Asti en Rodolfo Bonette hebben zich verbonden aan deze collectie.

Antonio Citterio

Antonio Citterio

Antonio Citterio is een Italiaanse designer en architect. Citterio heeft ontwerpen gemaakt voor veel toonaangevende designmerken zoals Flexform, Flos, Kartell, Vitra, B&B Italia en Maxalto. Sinds 1993 is Antonio Citterio Art Director bij Maxalto, het overgrote deel van de ontwerpen uit de collectie van Maxalto komen van zijn hand.

^