HAY About a Chair AAC 121 eetkamerstoel

De AAC121 is een elegante toevoeging aan de 'About A'-serie van HAY!

  • Met een prachtig aluminium draaivoet
  • Vele uitvoeringen zijn mogelijk
  • Prachtig design van HAY

€ 0,00
Vanaf € 759,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de HAY About a Chair AAC 121 eetkamerstoel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

HAY AAC/AAS | 20% korting

Profiteer van 20% korting op alle AAC- en AAS-modellen - HAY's tijdloze en veelzijdige collectie, die is bijgewerkt in nieuwe kleuren en gemaakt van 100% gerecycled plastic. De actie loopt van 14 september t/m 15 oktober 2023.

Klik hier voor de actievoorwaarden

Designer: Hee Welling

De About a Chair AAC121 is een elegante, moderne stoel uit de bekende 'About a'-serie van HAY. De stoel krijgt net een ander uiterlijk met deze prachtige aluminium draaivoet. De hoge rugleuning en royale zitting zijn herkenbaar voor deze serie en komen in de AAC121 ook weer terug. Het onderstel is verkrijgbaar in gepolijst of gepoedercoat zwart aluminium. De schaal is verkrijgbaar in een breed scala aan opties, namelijk de gewone AAC121, AAC121 Soft en de AAC121 Soft Duo. Stel uw unieke stoel samen!

  • De AAC121 heeft een gestoffeerde kuip.
  • De AAC Soft heeft een gestoffeerde en gewatteerde kuip.
  • De AAC Soft Duo heeft dezelfde gestoffeerde en gewatteerde kuip, met twee verschillende stoffen aan de binnen- en buitenzijde van de kuip.

Maak kennis met de vele opties van de AAC121 en vraag een offerte aan!

Artikelnummer325246
HAY

HAY

HAY is een Deens designmerk dat in 2002 is opgericht. In deze 20 jaar is het uitgegroeid tot een bekend en populair merk in de design wereld. Binnen HAY laat men zich voornamelijk inspireren door Deense meubels uit de jaren ‘50 en ‘60. HAY werkt samen met zowel gevestigde als nieuwe ontwerpers om de collectie samen te stellen.

^