HAY Petit Standard eetkamerstoel

De HAY Petit Standard stoel is een blikvanger in iedere eethoek!

  • Een hommage op de Standard stoel van Jean Prouvé
  • Stapelbare stoel
  • In zeven kleurencombinaties verkrijgbaar

€ 415,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de HAY Petit Standard eetkamerstoel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designer: Daniel Rybakken

De HAY Petit Standard stoel is een eerbetoon aan de Standard stoel die ontworpen is door Jean Prouvé. Ontwerper Daniel Rybakken is wel acht jaar beziggeweest met het ontwerpen van deze stoel, omdat hij alles tot in het kleinste detail precies wou uitwerken. Het doel was dan ook om de ideale stapelbare stoel te maken. De elementen die ervoor zorgen dat de Petit Standard stapelbaar is, zijn extra geacentueerd in dit ontwerp. Rybakken heeft een bijzonder ontwerp gemaakt door de geometrische vormen van het originele ontwerp te combineren met intrigerende materialen. De Petit Standard is in 7 kleurencombinaties verkrijgbaar.

De stoel heeft niet alleen een aandachttrekkend design, maar is ook nog eens heel erg handig doordat hij stapelbaar is. De stoel staat geweldig in vele interieurs en is ook ideaal voor openbare gelegenheden. Stapel de Petit Standard tot wel 12 stuks!

Artikelnummer325280
HAY

HAY

HAY is een Deens designmerk dat in 2002 is opgericht. In deze 20 jaar is het uitgegroeid tot een bekend en populair merk in de design wereld. Binnen HAY laat men zich voornamelijk inspireren door Deense meubels uit de jaren ‘50 en ‘60. HAY werkt samen met zowel gevestigde als nieuwe ontwerpers om de collectie samen te stellen.

Daniel Rybakken

Daniel Rybakken

Daniel Rybakken is een Noorse ontwerper. In 2008 heeft hij zijn eigen ontwerpstudio opgericht. Daniels werk kenmerkt zich doordat het altijd tussen kunst en design in valt. Hij heeft al talloze prijzen in ontvangst mogen nemen voor zijn werk, waaronder de Bruno Mathsson Award in 2011.

^