HAY Revolt eetkamerstoel

De HAY Revolt stoel - Straight to the point!

  • Design van Nederlandse bodem
  • Eenvoudig en stevige vormgeving
  • Ontworpen door Friso Kramer
  • Verkrijgbaar in diverse kleurencombinaties

€ 402,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de HAY Revolt eetkamerstoel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
HAY Revolt eetkamerstoel

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

Designer: Friso Kramer

De HAY Revolt stoel is een ontwerp van Friso Kramer uit de jaren 50. Hij werkte toen bij Ahrend, het Amsterdamse bedrijf die zich focust op het maken van werkomgevingen. Met dit ontwerp moderniseerde hij het naoorlogse Nederlandse interieur. Het ontwerp van de Revolt stoel wordt dan ook gezien als een revolutie op het gebied van meubeldesign. Revolt was een van de eerste meubelen die in massa geproduceerd kon worden. Het ontwerp wordt tegenwoordig door HAY in samenwerking met Ahrend op dezelfde manier geproduceert met duurzame materialen.

Ontwerper Kramer had een visie - vorm volgt functie. Hij vond dat een meubelstuk een fucntie moest hebben, anders had het meubelstuk geen motief om te bestaan. Deze visie is terug te vinden in de Revolt. Luchtig, maar stevig design.

De Revolt stoel komt in vele prachtige kleurencombinaties. Stel uw Revolt naar wens samen!

Artikelnummer325286
HAY

HAY

HAY is een Deens designmerk dat in 2002 is opgericht. In deze 20 jaar is het uitgegroeid tot een bekend en populair merk in de design wereld. Binnen HAY laat men zich voornamelijk inspireren door Deense meubels uit de jaren ‘50 en ‘60. HAY werkt samen met zowel gevestigde als nieuwe ontwerpers om de collectie samen te stellen.

Ontdek als eerste onze nieuwste collecties, inspirerende lookbooks, aanbiedingen & meer!

^