Knoll Studio Platner stoel

De Knoll Studio Platner stoel is een prachtige verschijning in vrijwel ieder interieur!

  • Een krachtig en tijdloos design
  • Verkrijgbaar met verschillende afwerkingen
  • Informeer naar de vele mogelijkheden

€ 3.357,00
Vanaf € 3.357,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Knoll Studio Platner stoel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Knoll Studio Platner stoel

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

Designer Warren Platner, 1996

De Platner stoel is onderdeel van de spraakmakende Platner collectie van Knoll. Met zijn klassieke design is het niet alleen een echte blikvanger in uw eetkamer, maar is de stoel tevens geschikt voor de inrichting van openbare wachtruimtes of lounges.

Het frame bestaat uit verticale stalen die in en rond frame zijn gelast. De zitting en rugleuning van de Platner stoel zijn gemaakt van glasvezel met daarop een gegoten latex schuimkussen. Als aanvulling op de collectie kunt u kiezen voor een bijpassende Platner eettafel.

De Platner stoel geheel zelf samenstellen

U heeft de keuze uit verschillende leer- en stofsoorten. Daarnaast kunt u kiezen voor een frame met een gepolijst nikkel, brons of verguld 18K gouden afwerking.
Bent u nieuwsgierig geworden naar de vele mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Afmetingen (hoogte x breedte x diepte)

76 x 74 x 57 cm

Artikelnummer321876
Knoll

Knoll

Al meer dan 80 jaar volgt Knoll de Bauhaus-ontwerpfilosofie, moderne meubels moeten een aanvulling zijn op een ruimte en moeten er niet mee concurreren. Bij Knoll is modern design het uitgangspunt, waarbij hun passie wordt gedeeld over de hele wereld. Vakmanschap en technologie komen hierin samen door het gebruik van design.

Warren Platner

Warren Platner

Warren Platner is een Amerikaanse ontwerper die met iconen als Eero Saarinen werkte alvorens hij zijn eigen architectenbureau opende. Het grote publiek leerde Warren Platner kennen door de meubelcollectie die hij ontwierp voor Knoll. De Knoll Platner-collectie is een samenkomst van het modernisme en design uit de tijd van Louis XV.

^